tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Actieve workshops

Actieve workshops

Filter 6 workshops
Weergave:

Er zijn 6 workshops gevonden

Tonen
€ 30,- tot € 35,- per persoon
4 tot 75 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Op zoek naar een nieuwe ervaring? Probeer dan zeker een workshop bijlwerpen. Wees gerust, bijlwerpen heeft meer te maken met techniek dan met brute kracht.

Tonen
€ 30,- tot € 40,- per persoon
4 tot 100 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Altijd al in de huid van Robin Hood willen kruipen? Dan is dit jouw kans! Tijdens de workshop handboogschieten leer jij schieten met de traditionele handboog. Ook in de ban van Willem Tell? Laat je dan helemaal gaan tijdens het kruisboogschieten en leer beide wapens hanteren tijdens een workshop hand- en kruisboogschieten. Span aan … richt … los!

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
10 tot 100 personen
Zuienkerke
Korte omschrijving

In dit spel komen verschillende schietproeven aan bod, waarna we uiteindelijk komen tot de schutterskoning(in) van de groep. Dit uitje is erg leuk vanwege de afwisseling in proeven: Lucky Luke, Buffalo Bill, The Crazy Huntsman, The Aboriginal, Snowman Ötzi... Je kunt het zo gek niet bedenken! Je schiet onder andere met een blaaspijp, pistool, karabijn, paintball-geweer, kruisboog en zelfs een hakbijl.

Tonen
Op aanvraag
4 tot 250 personen
Mogelijk in diverse steden in België
Korte omschrijving

Workshops, originele bedrijfsuitjes, teambuilding, interactieve lezingen en energizers om even lekker te lachen met je collega's. Tai Chi in Bedrijf is beschikbaar om een verrassende en hilarische Workshop Tai Chi en de kunst van communicatie of teambuilding te verzorgen!

Tonen
€ 15,- tot € 30,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Herbron, beleef en geniet van een unieke Silent Disco Yoga sessie! Bij ons concept worden zowel de positieve meditatieve als fysieke eigenschappen van yoga gecombineerd met de kracht van kristalheldere muziek via draadloze hoofdtelefoons. Volledig socially-distant safe!

Tonen
Op aanvraag
2 tot 50 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Laserkleiduifschieten is de laatste versie van het echte duifschieten. Deze milieuvriendelijke (geen metaal noch kapotte kleien in de natuur) en veilige variant is de ideale activiteit.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01