Diner arrangementen
Barbeque arrangementen
Activiteiten inclusief een heerlijk diner

Zoek een activiteit

Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Een strijd van alle tijden: de mannen tegen de vrouwen! Kunnen vrouwen echt niet inparkeren en kunnen mannen maar één ding tegelijk? Tijdens dit quiz-diner vecht u het eindelijk uit. Bij ontvangst is alles nog vriendschappelijk en drinken we samen een drankje. Na de speluitleg worden jullie opgedeeld in een mannen- en een vrouwenteam. Laat de strijd der vooroordelen losbarsten!
€ 66,55 tot € 84,70 per persoon
Vanaf 20 personen
De culinaire wandeling van TastingBrussels neemt je mee doorheen de stad. Op gezellige pleintjes en in heerlijke restaurants geniet jij van een volledig menu, doorspekt met culturele, historische en culinaire anekdotes.
€ 65,00 persoon
Vanaf 8 personen
Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw medewerkers, collega's, klanten of gasten? Kiest voor een doe-activiteit en laat hun fun beleven!
Vanaf € 59,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wilt u met uw familiefeest, bedrijfsuitstap of vriendengroep eens op ongebruikelijke wijze dineren of lunchen? Doe mee met dit moorddiner, waarbij niets is wat het lijkt! Op een gezellige locatie in Antwerpen gaat u een heerlijk driegangendiner eten, maar deze plek is ook een crime scene!
Vanaf € 66,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Voor een spetterend personeelsfeest of een onvergetelijk klanten event moet u terecht bij “Teatro Boxtalino”. Teatro Boxtalino is een dolkomische dinnershow in een feeërieke nostalgische Circustent. Al snel blijkt dat de keuken in staking is. Zal het diner wel goed aflopen? Met de hulp Van de nieuwe keukenpiet, die vroeger in het circus werkte, gaat de “Maitre d’hotel” Proberen om van dit diner nog een succes te maken.
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Wilt u een ontspannen diner met familie, vrienden of collega’s om even lekker bij te praten? Dan zit u verkeerd! Tijdens dit diner is uw mastermind namelijk nodig om een vreselijke moord op te lossen. Dit moorddiner is een combinatie van een heerlijk menu en een detective spel in teams. Als blijkt dat er in het restaurant een moord is gepleegd, zijn jullie eerstegraads getuigen.
€ 24,00 tot € 28,00 per persoon
4 tot 100 persoon
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Heeft u iets te vieren of zoekt u een leuke en lekkere activiteit voor uw familie, vrienden of collega’s? Doe eens een uitgebreide kookworkshop aan huis of bij u op het werk! Of u nu met 10 of 100 mensen bent, we verzorgen een geweldig culinaire activiteit.
Vanaf € 71,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wilt u Antwerpen optimaal leren kennen? Dan mag u de vele restaurants niet overslaan! Met dit Walking Dinner eet u drie gangen in drie verschillende restaurants (lunch of diner), afgewisseld door een rondleiding door de stad. Ten eerste neemt u met uw metgezellen een heerlijk voorgerecht in een van de door u gekozen restaurants.
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Het zal je maar gebeuren. Voordat je het weet ben je de kroongetuige in een moordzaak die onder jullie ogen heeft plaatsgevonden. Los de intriges op terwijl jullie de stad doorkruisen.
Vanaf € 45,00 per persoon
8 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Vergeet alle andere moordspellen, het meest spraakmakende en hilarische moordspel van België is het Moordvlucht Moordspel.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties