Activiteit op locatie
Activiteiten op locatie

Zoek een activiteit

Prijs op aanvraag
10 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Altijd al een keer willen schermen als een echte musketier? Dit is je kans! Leer op een leuke en speelse manier de kneepjes van deze ridderlijke sport.
€ 32,50 per persoon
Vanaf 25 personen
Wilt u uw collega’s eens beter leren kennen op een andere locatie dan de werkvloer? Of wellicht heeft uw zakelijke bijeenkomst even een leuke onderbreking nodig… Proost! Een cocktailworkshop is wat u zoekt. Cocktailworkshops zijn mogelijk op vele vaste locaties en zelfs op uw eigen locatie.
€ 25,00 tot € 50,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België en op onze locatie in Melle tot 10 personen
Leer te dansen op een sensuele en verleidende manier tijdens deze burlesque workshop. Kunnen jullie teasen zoals Dita von Teese of verleiden zoals Marilyn Monroe dat kon?
Vanaf € 26,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Onder professionele begeleiding maakt u kennis met een van de oudste Olympische sporten. Beleef deze unieke workshop schermen met je collega's, vrienden of familie op een van onze prachtige locaties.
Prijs op aanvraag
2 tot 20 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Een creatievere workshop. Het smeden is een zeer tot verbeelding sprekend beroep. Het was van oudsher één van de belangrijkste ambachten. Wij hebben dit omgevormd tot de ideale activiteit voor een Teambuilding, vrijgezellen, familie-uitstap.
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Vergeet paintball en lasergame, wij keren terug naar de pijl en boog! Teams nemen het tegen elkaar op in verschillende spelvormen, het doel is om je tegenstanders te raken en te overwinnen. In dit spel zijn snelheid, samenwerking en tactiek enorm belangrijk.
€ 65,00 per persoon
Vanaf 14 personen
Mogelijk op elke locatie in België
Dit is een heel leuke en ludieke workshop waar de deelnemers champagne leren sabreren. Eerst met een mes en een lege fles leren, daarna met eens zwaard en een volle fles gaan alle deelnemers de kunst van de sabrage oefenen.
Vanaf € 14,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Deze lachwekkende groepsactiviteit is door iedereen te spelen en ook op uw locatie. Knal je tegenstanders omver terwijl de toeschouwers het niet meer houden van het lachen.
Vanaf € 21,50 per persoon
12 tot 60 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Heel erg leuk een potje golfen op een prachtige felgroene golfbaan, maar je wilt een keer wat anders. Dan is de Urban Street Golf het perfecte uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s! Speel golf dwars door jou eigen stad, dorp of omgeving. Bij Urban Street Golf zijn verschillende objecten zoals bijvoorbeeld een prullenbak, boom, hek of half-pipe de ‘’holes’’.
€ 84,70 per persoon
10 tot 150 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Stap een dag in de huid van een echte bierbrouwer. Ga de uitdaging aan en brouw in teams het lekkerste bier. Maar hier blijft het niet bij. Als ware zakenman zullen jullie investeerders voor je bier moeten vinden, reclame gaan maken met naam en logo en je bier gaan verkopen.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties