Activiteit op locatie
Activiteiten op locatie

Zoek een activiteit

Prijs op aanvraag
2 tot 20 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Een creatievere workshop. Het smeden is een zeer tot verbeelding sprekend beroep. Het was van oudsher één van de belangrijkste ambachten. Wij hebben dit omgevormd tot de ideale activiteit voor een Teambuilding, vrijgezellen, familie-uitstap.
Vanaf € 12,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Paintballen in een nieuw jasje! Probeer dan nu de nieuwste variant gecombineerd met trefbal en pijl en boog! Archery Tag daagt jou uit al je tegenstanders uit te schakelen.
Vanaf € 45,00 per persoon
8 t/m 250 personen
Mogelijk op elke locatie in België
“De Ongenode Gast” is het nieuwste moordspel! Deze spannende moordklucht speelt zich af in de villa van mediatycoon John Donkervoort. Voor zijn zestigste verjaardag wordt huishoudster Tante Jopie niet uitgenodigd wegens overmatig drankgebruik. Ze komt toch zwaar beschonken opdagen en dreigt geheimen van de aanwezigen in het openbaar te brengen. Een uur later wordt ze vermoord aangetroffen. Wie van de tien kleurrijke verdachten heeft dat op zijn of haar geweten?
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke stad in België
In deze secret escape city game draait het om ontsnapping. Jullie zijn gevangen en moeten jullie bewakers te slim af zijn en telkens een stap voor blijven. Ondertussen tikt de tijd.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 14 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Dit is een uniek moment om samen op een ludieke en interactieve manier meer te weten over champagne en chocolade. We leren eveneens het verschil tussen cava en champagne, welk glas te gebruiken, hoe proeven en wat maakt dat de ene champagne beter smaakt dan een andere.
€ 20,00 tot € 25,00 per persoon
3 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Contained heeft de eerste mobiele escape room in België gemaakt. Met onze vrachtwagen komen wij graag naar een locatie naar keuze ! Met maximum 5 spelers tegelijk worden jullie opgesloten in onze vrachtwagen die omgebouwd is naar de binnenkant van een piratenschip.
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Originele en prachtige mozaïekwerken mozaïek je thuis met het unieke concept van Mozaiekpakket.nl. Mozaïekpakketten inclusief alle mozaïekmaterialen, samengesteld door professionals. U heeft géén begeleiding nodig om het mozaïek te maken, u kunt dus helemaal zelfstandig aan de slag.
Vanaf € 25,00 per persoon
8 tot 20 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Vlaanderen
Girls just wanne have fun! Voel je sexy en uitermate vol zelfvertrouwen tijdens onze Burlesque workshop.
Vanaf € 18,00 per persoon
25 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Wij verzorgen animaties en teambuildingactiviteiten met thema 'Royal Ascot' of 'Velodroom'. De interactieve paardenraces brengen ambiance voor groepen tot 120 personen; de genodigden fungeren als jockey en het publiek kan een fictief gokje wagen bij de bookmaker.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 25 personen
Deze bijzondere cocktailworkshop gaat speciaal over een bepaalde sterke drank: whisky! Leer van de whisky-expert, proef zelf de verschillen en maak tenslotte uw eigen heerlijke cocktail! We kunnen urenlang praten over deze wereldberoemde sterke drank. De Amerikanen en Ieren noemen het whiskey en in Schotland en Canada schrijft men whisky.