Adventure Trail - Actieve & dynamische teambuilding

Parcours afleggen
Teambuilding
Teamopdracht
Touwbrug overlopen
Vlot varen

Het team gaat op pad en komt onderweg verschillende natuurlijke hindernissen tegen. Deze stellen de groep zodanig op de proef dat de deelnemers al hun kennis en vaardigheden moeten delen en verbinden om te slagen. Enkel met goed overleg en samenwerking slaagt men in de opdrachten. We zorgen voor voldoende differentiatie zodat iedereen zich moet inspannen en kan uitleven, maar dat het ook haalbaar en leuk is voor iedereen.

De inspanning reikt een stuk verder dan het fysieke. Ook op mentaal gebied worden grenzen verlegd. Dit ‘stretchen’ is inspannend en intens, maar maakt het team hechter en sterker. Deze activiteit is voor iedereen haalbaar, ook wie minder sportief of minder jong is kan perfect deelnemen. De coach waakt erover dat iedereen zich in elke situatie veilig voelt, zowel fysiek als mentaal.

Echt samenwerken en communiceren zijn de sleutel om tot oplossingen te komen. bij sommige opdrachten zijn echt alle groepsleden nodig om te slagen. Adventure trail brengt mensen dichter naar elkaar omdat men rekening met elkaar dient te houden en elkaar vaak van een heel andere kant leert kennen. het gewoon ook heel plezant om de andere deelnemers in een heel andere context te zien bewegen.

Je kunt Adventure Trail ook combineren met andere activiteiten en er een teambuilding dag van maken met bv. 's middags broodjeslunch en 's avonds BBQ met kampvuur als afsluiter. Tijdens meerdaagse programma's kun je ook blijven overnachten in ons hotel.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 25,00 per persoon
10 tot 100 personen
+/- 3 uur
Zuienkerke (omgeving Brugge).
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!