tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Alle uitjes

Alle uitjes

Filter 207 uitjes
Weergave:

Er zijn 207 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Niet voor niets al meer dan 4000 jaar populair in Schotland en ver daarbuiten. De Highland Games zijn een fantastische manier om een sportief dagje door te brengen met de collega’s, je sportvereniging of je vrienden om jullie krachten te meten.

Tonen
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Provincie Antwerpen, Provincie Brussel, Provincie Henegouwen, Provincie Limburg, Provincie Luik, Provincie Luxemburg, Provincie Namen, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie Vlaams-Brabant, Provincie Waals-Brabant, Provincie West-Vlaanderen
Korte omschrijving

Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
12 tot 36 personen
Mogelijk in elke plaats in België
Korte omschrijving

Tijdens de E-Battle rij je op een E-scooter door de stad met een Gamebook waarin allerlei opdrachten staan in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld; studentenleven, geschiedenis, cultuur of sport. Deze opdrachten kunnen verschillen van doe opdrachten tot foto-opdrachten. Alle antwoorden worden verstuurd via Whatsapp aan de spelleider.

Tonen
Vanaf € 34,50 per persoon
Vanaf 50 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

De Toolbox Experience is een schaalbare teambuildingactivteit die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Van 50 tot maar liefst 1000 deelnemers tegelijk! Bij deze activiteit worden er teams gemaakt van 6 tot 7 spelers. Deze activiteit bestaat uit 3 rondes.

Tonen
€ 1,- per pakket
Vanaf 2 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Voor ieder feestje of activiteit kunnen jullie helemaal los gaan op een stormbaan. Ga de uitdaging aan met alle hindernissen die je tegenkomt.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 15 personen
Online
Korte omschrijving

Wat ga je doen? Deze toffe teambuilding game wordt vanuit huis gespeeld. Elke deelnemer download een app, hier zijn allerlei te gekke opdrachten te zien. Deze gevarieerde game biedt voor ieder wat wils. Van quizvragen tot hilarische doe opdrachten tot escape games. Het is mogelijk om gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Lukt het jullie om de meeste punten te behalen?

Tonen
€ 29,50 tot € 40,- per persoon
20 tot 75 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Escape Room op Locatie heeft een spannende en uitdagende activiteit ontwikkeld voor groepen tot en met 75 personen. Alleen door goed samen te werken, lef te tonen en buiten de kaders te denken kan alles opgelost worden.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
8 tot 24 personen
De Panne
Korte omschrijving

Spreekt kajakken je aan en wil je er wat extra vrijheid en avontuur aan toevoegen? Dan is kajakken op zee aan onze Belgische kust een echte aanrader. Ga je graag een uitdaging aan, dan peddel je eerst door de branding waarna je met de golven weer mee naar het strand kan. Ook als er wat minder golven zijn, kunnen we met een race of andere wedstrijdjes elkaar eens goed het vuur aan de schenen leggen.

Tonen
€ 1.995,- per persoon
2 tot 6 personen
Mogelijk in elke plaats in België
Korte omschrijving

Speel met onze Battle Bots online en vorm met je vrienden een team of neem het tegen elkaar op in een wedstrijd. Wij hebben op onze locatie een groot speelveld staan waar jij één van onze robots kan besturen van achter je pc.

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in België
Korte omschrijving

Het bordspel komt tot leven tijdens dit spel. Met je team ga je middels zoekopdrachten in de stad grondstoffen en bouwstoffen verdienen. Die heb je hard nodig om straten, dorpen en uiteindelijk de hele stad te veroveren.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01