tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Archery Tag - Gegarandeerd hilarisch

Wat ga je doen?

Vergeet paintball en lasergame, wij keren terug naar de pijl en boog! Teams nemen het tegen elkaar op in verschillende spelvormen, het doel is om je tegenstanders te raken en te overwinnen. In dit spel zijn snelheid, samenwerking en tactiek enorm belangrijk.

De activiteit kan overal doorgaan! Je huurt het materiaal en gebruikt he top een locatie naar keuze OF wij komen met al het materiaal naar jullie toe en doen de begeleiding.

Archery tag doet je denken aan ‘’The Hunger Games’’ en is onwijs populair in België. Gelukkig spelen wij niet met echte pijlen en kun je je niet bezeren. De pijlen zijn namelijk gemaakt van rubber, zodat je toch op elkaar kan schieten zonder iemand echt pijn te doen.

Deze game is een ideale teambuildingsactiviteit. Uitermate geschikt voor bedrijven, een vrijgezellen, sportdag of familiefeest. Je zal de adrenaline door lichaam voelen gieren!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 10,- tot € 25,- per pakket (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
Vanaf 6 personen
Ongeveer 2 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in België
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Vanaf 10 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01