starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Ardennen weekend - Bomvol leuke activiteiten

Wat ga je doen

Een weekend avontuurlijk bezig zijn met je vrienden, team of familie in de Ardennen. Nu een compleet verzorgd weekend voor maar € 175,00 per persoon.

Geniet drie dagen van de meest uiteenlopende activiteiten en je eigen luxe bungalow op een van onze 2 locaties; Sport Point of Adventure Hill. Iedereen kan doen wat diegene zelf wil. Keuze uit verschillende activiteiten; Ga mountainbiken, abseilen, klettersteigen, tokkelen, raften of een van de andere avontuurlijke activiteiten.

Op slechts 2,5 uur rijden vanaf midden Nederland.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01