starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Back to School Mystery Quiz - Doe-het-zelf-quiz

Wat ga je doen

Verras je vrienden of familie met onze originele Mystery Quiz Back to School! Ontdek tijdens het volgende vriendenuitje, personeelsuitstap of familiefeestje eens op plezante manier hoeveel jij nog van school weet. ​Mystery Quiz Back To School is een ​origineel en grappig doe-het-zelf-spel dat je bijna overal kan spelen: thuis, op het werk, op school of in een restaurant.

Maak met familie, vrienden of collega's een tijdreis naar je schooltijd en probeer alsnog eens "Het Lievelingetje Van De Juf" te worden. Met examens, stickers van de juf, speeltijd en een eindfeest. Of wordt het straf?

Het Geheim Van Juffrouw Polly

In een mysterieuze brief die Juffrouw Polly achterlaat, is te lezen dat ze tijdens haar loopbaan een vreselijk geheim verborgen heeft gehouden. Alleen de beste leerlingen mogen weten wat dit is. Door het maken van een aantal toetsen zou dat mogelijk moeten zijn. Des te beter de resultaten, des te duidelijker de aanwijzingen. Voor iedere leerling is er een ingenieus spelboekje. Daarin begeleidt Juffrouw Polly zelf het spel aan de hand van vragen en opdrachten. Ook bevatten de spelboekjes de antwoorden, kraskaarten, stickers voor in je kaft en natuurlijk een afgesloten deel met daarin het geheim.

Weinig voorbereiding

Back To School organiseren is niet moeilijk, maar je kunt er ook een heel gebeuren van maken. Bij de spelboekjes ontvang je een document met allerlei handige tips en een uitnodiging. Maak het feestje zo "schools" als je maar wilt. Met bijvoorbeeld een dresscode voor schooluniformen, korte broek, petjes en sproetjes. Geen verplichting, maar het verdiept de beleving wel. Ook het culinaire en muzikale deel kan je volledig in thema houden, met onze eet- en muziektips. Er is zelfs een speciale playlist!

Interactief en veelzijdig

Back To School kan al gespeeld worden door leerlingen vanaf ongeveer 10 jaar tot senioren. De opgaven maak je zelfstandig maar het spel vergroot de teamgeest enorm en biedt veel groepsdynamiek en -interactie. Combineer het spel met een diner of wat voor eten je maar wilt. Gerechten en snoep van vroeger bijvoorbeeld! En speel het op bijna elke gewenste locatie: gewoon thuis, in de cafetaria op het werk of in één van de restaurants waarmee wij samenwerken. Tegen een ouderwets prijsje!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01