starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Back to the 90s op locatie in België

Wat ga je doen

Remember the time? Salopettes, Flippo’s, Get Ready!, Teenage Mutant Ninja Turtles, Full House en Koko Flanel? Inderdaad, de nineties! Heeft u ook weemoedige herinneringen aan deze tijd en zou u ze graag nog eens opnieuw beleven? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitstappen en bedrijfsuitstappen met 90s thema.

90s Quiz mét of zonder diner tot 120 personen

Gedurende onze nostalgische 90s quiz, testen we jullie kennis over die fantastische laatste jaren van de vorige eeuw. Jullie strijden in teams tegen elkaar in verschillende spelrondes zoals Het Rad van Fortuin, Televisie Nostalgie, een zinderende 90s popquiz en nog veel meer!

Onze arrangementen zijn zeer geschikt voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitstappen.

De 90s quiz kan naar wens uitgebreid worden met een heerlijk 3-gangen diner.

Eenmaal van de 90s sferen geproefd bent u misschien wel in de stemming voor een feestje. Wij bieden daarom de mogelijkheid om na afloop van het spel 1 of 2 uur 90s Afterparty bij te boeken.

Compleet 90s Nostalgia Themafeest tot 1.500 personen

Ook is het mogelijk dat wij uw complete 90s themafeest organiseren (Vanaf 60 personen).

Wij verzorgen dan in overleg, de juiste locatie, een 90s DJ, 90s aankleding, catering en natuurlijk spetterend 90s entertainment. Er zal jullie tijdens dit nostalgische 90s feest aan niets ontbreken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01