tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2

Back to the 90s op locatie in België

Wat ga je doen?

Remember the time? Salopettes, Flippo’s, Get Ready!, Teenage Mutant Ninja Turtles, Full House en Koko Flanel? Inderdaad, de nineties! Heeft u ook weemoedige herinneringen aan deze tijd en zou u ze graag nog eens opnieuw beleven? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitstappen en bedrijfsuitstappen met 90s thema.

90s Quiz mét of zonder diner tot 120 personen

Gedurende onze nostalgische 90s quiz, testen we jullie kennis over die fantastische laatste jaren van de vorige eeuw. Jullie strijden in teams tegen elkaar in verschillende spelrondes zoals Het Rad van Fortuin, Televisie Nostalgie, een zinderende 90s popquiz en nog veel meer!

Onze arrangementen zijn zeer geschikt voor personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitstappen.
De 90s quiz kan naar wens uitgebreid worden met een heerlijk 3-gangen diner.
Eenmaal van de 90s sferen geproefd bent u misschien wel in de stemming voor een feestje. Wij bieden daarom de mogelijkheid om na afloop van het spel 1 of 2 uur 90s Afterparty bij te boeken.

Compleet 90s Nostalgia Themafeest tot 1.500 personen

Ook is het mogelijk dat wij uw complete 90s themafeest organiseren (Vanaf 60 personen).Wij verzorgen dan in overleg, de juiste locatie, een 90s DJ, 90s aankleding, catering en natuurlijk spetterend 90s entertainment. Er zal jullie tijdens dit nostalgische 90s feest aan niets ontbreken.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 24,50 per persoon (incl. BTW)
15 tot 1.500 personen
3 tot 4 uur
Binnen
Mogelijk op elke locatie in België
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief quizmaster

Gemiddeld een 10,0 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Het was GE-WEL-DIG!

We deden de 90's Quiz - Vlaamse versie. Het was GE-WEL-DIG! De spelleiders waren ongelooflijk sympathiek, enthousiast, vriendelijk, ... De quiz zat erg goed in elkaar: veel afwisseling in opdrachten waarbij elk team betrokken werd. Het was grappig, boordevol "aaaah jaaaaa"-momentjes, sfeervol, swingend, kortom...een echte aanrader wanneer je een plezante, geslaagde avond wil beleven. Namens heel het ZAVO-team: dank u, dank u, dank u!!!!

Door: An

Enorm leuk

Al de meisjes en zeker de vrijgezel hebben de quiz als enorm leuk aanvaarden! De dance battle was het hoogtepunt voor vele van de avond!
Bedankt voor de goede organisatie!

Groetjes
Ilke

Door: Ilke
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01