Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met bedrijfsuitstappen

Beoordelingen bedrijfsuitstap

Gemiddeld een 9,8 uit 7 beoordelingen

Zoek een activiteit

Zoek jij een origineel bedrijfsuitstap? Wij helpen je graag!

Leer je collega’s of je personeel van een andere kant kennen met een fantastische bedrijfsuitstap! Of je nu een intensieve of avontuurlijke teambuilding zoekt of gewoon gezellig samen iets wil doen, bij ons vind je ongetwijfeld een activiteit die bij jouw bedrijf past.

Wat dacht je van een spannende afvaart van de Lesse, een kookworkshop om je vingers bij af te likken of een intrigerende escape room? Of waarom geen moordspel waarbij je je in een Amerikaanse misdaadserie waant?

Voor 10 personen of voor een groep van 1000, wij bieden jou heel wat inspiratie voor teambuildingsactiviteiten in heel België. Kijk rustig rond, kies wat jij leuk vindt en maak er een prachtige dag van met jouw bedrijf!

TOP UITJE!
€ 27,50 per persoon
15 tot 1.500 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
"The Summer is Magic, is Magic, wohoohoo", "Vamos a la playa" , "We're Going to Ibiza"... kent u ze nog? Die heerlijke zwoele zonnige zomerhits uit de jaren 90? U kunt het nu allemaal herbeleven met uw collega's of vriendengroep met onze zinderende: 90s Quiz - Summer Edition!
TOP UITJE!
€ 50,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Zin in een gezellig dagje uit in Antwerpen? Stel dan met een uitgebreid uitjes keuze arrangement je eigen programma samen dat bestaat uit twee leuke workshops of activiteiten en een heerlijke lunch.
TOP UITJE!
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 10 (minder personen op aanvraag)
Mogelijk op iedere locatie in België
Maak samen met je collega's vrienden of familie een korte film, trailer of commercial.
TOP UITJE!
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.

€ 25,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Wij zijn gespecialiseerd in gin, rum & whisky tastings. Bent u amateur of connaisseur, Tensu brengt u een no-nonsense tasting met aandacht voor de herkomst, productiemethoden, verschillende stijlen en smaken van het product m.a.w. een complete degustatie. Neem contact met ons op en bepaal zelf het gewenste niveau en inhoud van een tasting.
€ 74,00 per persoon
8 tot 250 personen
Comblain au Pont
Vijf sportieve en spannende activiteiten in de Ardennen, met een lekkere lunch en een uitgebreide barbecue. Na een korte introductie gaat u onder leiding van onze goed opgeleide en gastvrije instructeurs ons challengeparcours doen, abseilen, lekker mountainbiken, boogschieten en vlotvaren.
€ 6,50 per persoon
2 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Met een beperkt budget een originele en betaalbare activiteit organiseren is lastig. Maar het kan wel! De oplossing is de Vlaamse versie van het mini moordspel “De Onfortuinlijke Bankier”.
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke stad in België
Deze city game leert je omgaan met stress. Spel een spel met veel lol en leer spelenderwijs ontspannen.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke gewenste stad in België
Blinddoeken om en de wagens in. Zo begint een spannende dropping. Je start een spannende zoektocht met kompas en GPS om je weg terug te vinden met aanwijzingen die je moet verdienen met opdrachten en nadenken.
€ 48,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Vind je weg doorheen onze Belgische badsteden aan de hand van ludieke quizvragen en probeer op die manier zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen.
€ 38,72 per persoon
Vanaf 20 personen
Belgische bieren worden alom gelauwerd, én dat is niet voor niks! Bovenop hun onovertroffen smaak dragen ze een stukje Belgisch geschiedenis in zich en maken ze deel uit van onze cultuur. Je ontdekt tijdens de wandeling, samen met je collega’s, een aantal Belgische bieren met een al even rijke smaak als traditie.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
In een groep gaan jullie een kamer binnen. Jullie willen maar één ding: zo snel mogelijk ontsnappen uit deze vreselijke wereld. Maar daarvoor moeten jullie samenwerken, puzzelen en codes kraken. Jullie worden uiteraard eerst ontvangen met een welkomstdrankje en speluitleg. Maar zodra jullie de Escape Room ingaan, moeten jullie in teams aan de slag om binnen de tijd te ontsnappen.
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Ben je opzoek naar iets orgineels? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Stand up Paddle is de unieke manier om een stad eens op een andere manier te beleven. Of je nu staand op zittend de wateren over gaat, het kan allemaal. Kun jij je evenwicht houden tijdens deze onvergetelijke ervaring?
€ 39,00 per persoon
Maximaal 25 personen
Gent, Brugge, Kortrijk, Mechelen of Antwerpen ontdekken op een originele manier en onderweg bier leren proeven? Dat kan! BeerWalk biedt bierwandelingen aan in deze vijf steden onder begeleiding van een professionele biergids.