Beoordelingen bedrijfsuitstap

Gemiddeld een 9,8 uit 14 beoordelingen

Zoek een activiteit

Zoek jij een origineel bedrijfsuitstap? Wij helpen je graag!

Leer je collega’s of je personeel van een andere kant kennen met een fantastische bedrijfsuitstap! Of je nu een intensieve of avontuurlijke teambuilding zoekt of gewoon gezellig samen iets wil doen, bij ons vind je ongetwijfeld een activiteit die bij jouw bedrijf past.

Wat dacht je van een spannende afvaart van de Lesse, een kookworkshop om je vingers bij af te likken of een intrigerende escape room? Of waarom geen moordspel waarbij je je in een Amerikaanse misdaadserie waant?

Voor 10 personen of voor een groep van 1000, wij bieden jou heel wat inspiratie voor teambuildingsactiviteiten in heel België. Kijk rustig rond, kies wat jij leuk vindt en maak er een prachtige dag van met jouw bedrijf!

TOP UITJE!
€ 20,00 per persoon
40 tot 400 personen
Voeg een extra dimensie aan de werkelijkheid toe in de vorm van de AR Citygame From Russia with Love en je hebt een waanzinnig spannende activiteit voor jouw personeelsuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest in Antwerpen.
TOP UITJE!
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.
TOP UITJE!
Vanaf € 60,00 per persoon
8 tot 60 personen
Organiseer een bijzonder uitstapje voor je collega’s of met je vrienden naar de bierbrouwerij van een van de bekendste Belgische biermerken. Dat Duvelbiertje dat iedereen wel kent, is heerlijk, maar het is ook zeer interessant om eens zelf te zien waar en hoe dat smakelijke drankje gebrouwen wordt, voordat het in de kenmerkende flesjes gebotteld wordt.
TOP UITJE!
€ 37,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Leer eerst alle ins en outs van het sushi maken en maak zelf de heerlijkste sushi om ze daarna gezellig met elkaar aan tafel op te eten.

Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 3 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Altijd al eens de huid van een echte gangster willen kruipen? Of ben je eerder het type dat de maatschappij wil redden van dat soort criminelen? Dan is The Target de ideale activiteit voor jouw team! Gewapend met tablets trekken jullie de stad in voor 2 uur vol tactische beslissingen, ingewikkelde strategiën en adrenaline in overvloed tijdens dit actief achtervolgingsspel!
Vanaf € 47,50 per persoon
8 tot 200 personen
Food&Fun Culi Spel is een dinerspel dat in een groot aantal locaties in Nederland en België wordt aangeboden. Geschikt voor groepsgrootten van 8 t/m 250 personen.
€ 90,75 per persoon
Vanaf 25 personen
Heb je dit jaar zin in een kookworkshop? Nee, dat hebben we vorig jaar al eens gedaan.. Kajakken op de Lesse dan? Dat hebben we al geprobeerd, maar slechts de helft van de aanwezigen kwam toen opdagen. Klinken deze situaties je ook bekend in de oren? Dan is deze teambuilding misschien wel iets voor jou!
€ 37,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Leer eerst alle ins en outs van het sushi maken en maak zelf de heerlijkste sushi om ze daarna gezellig met elkaar aan tafel op te eten.
€ 39,00 per persoon
Maximaal 25 personen
Gent, Brugge, Kortrijk, Mechelen of Antwerpen ontdekken op een originele manier en onderweg bier leren proeven? Dat kan! BeerWalk biedt bierwandelingen aan in deze vijf steden onder begeleiding van een professionele biergids.
€ 15,00 per persoon
Vanaf 15 personen
Carolien neemt u graag mee op verschillende themawandelingen door Antwerpen. In het aanbod vindt u onder meer: Ludieke Stadswandeling, Modewandeling, Chocoladewandeling, Fietstocht, Historische wandelingen, Culinaire wandeling, ... Voor groepen vanaf 15 personen.
€ 45,00 per persoon
8 tot 50 personen
Eigen locaties van VenturiX Outdoor in Comblain au Pont en verder in heel België
Outdoor teambuilding is bijzonder effectief omdat het op 3 niveaus tegelijk werkt. Ten eerste bevindt u zich in een mooie en inspirerende –want natuurlijke- omgeving met rotsen, bossen en water. Inmiddels is ruimschoots aangetoond dat hierdoor de creativiteit toe- en gevoelens van stress afnemen. Ten tweede bent u zowel lichamelijk als geestelijk in beweging. Het derde element betreft de gevoelens van kameraadschap en respect voor elkaars capaciteiten en talenten, die beter zichtbaar worden dan in een normale werkomgeving ooit zou gebeuren.
€ 29,50 per persoon
30 tot 300 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in België
Mega veel interactie, muziekrondes, filmfragmenten, algemene kennis, zelfs een dansronde. Ja beste lezer, de vetste quiz van België heeft alles! In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde vetste quiz beker. Deze quiz gaat gegaranderd niet vervelen.
Vanaf € 45,00 per persoon
8 tot 250 personen
Mogelijk op elke locatie in België
“De Ongenode Gast” is het nieuwste moordspel! Deze spannende moordklucht speelt zich af in de villa van mediatycoon John Donkervoort. Voor zijn zestigste verjaardag wordt huishoudster Tante Jopie niet uitgenodigd wegens overmatig drankgebruik. Ze komt toch zwaar beschonken opdagen en dreigt geheimen van de aanwezigen in het openbaar te brengen. Een uur later wordt ze vermoord aangetroffen. Wie van de tien kleurrijke verdachten heeft dat op zijn of haar geweten?
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Het zal je maar gebeuren. Voordat je het weet ben je de kroongetuige in een moordzaak die onder jullie ogen heeft plaatsgevonden. Los de intriges op terwijl jullie de stad doorkruisen.