Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met bedrijfsuitstappen

Beoordelingen bedrijfsuitstap

Gemiddeld een 9,8 uit 6 beoordelingen

Zoek een activiteit

Zoek jij een origineel bedrijfsuitstap? Wij helpen je graag!

Leer je collega’s of je personeel van een andere kant kennen met een fantastische bedrijfsuitstap! Of je nu een intensieve of avontuurlijke teambuilding zoekt of gewoon gezellig samen iets wil doen, bij ons vind je ongetwijfeld een activiteit die bij jouw bedrijf past.

Wat dacht je van een spannende afvaart van de Lesse, een kookworkshop om je vingers bij af te likken of een intrigerende escape room? Of waarom geen moordspel waarbij je je in een Amerikaanse misdaadserie waant?

Voor 10 personen of voor een groep van 1000, wij bieden jou heel wat inspiratie voor teambuildingsactiviteiten in heel België. Kijk rustig rond, kies wat jij leuk vindt en maak er een prachtige dag van met jouw bedrijf!

TOP UITJE!
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.
TOP UITJE!
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 10 (minder personen op aanvraag)
Mogelijk op iedere locatie in België
Maak samen met je collega's vrienden of familie een korte film, trailer of commercial.
TOP UITJE!
Op aanvraag
4 tot 250 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Workshops, originele bedrijfsuitjes, teambuilding, interactieve lezingen en energizers om even lekker te lachen met je collega's. Tai Chi in Bedrijf is beschikbaar om een verrassende en hilarische Workshop Tai Chi en de kunst van communicatie of teambuilding te verzorgen!
TOP UITJE!
€ 29,50 per persoon
10 tot 300 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Prijs winnende Activiteit: Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia in je eigen kantine, kantoor, kazerne of een andere locatie naar keuze die volledige wordt omgebouwd tot een zeer interactieve Escaperoom. 100% succes gegarandeerd!
TOP UITJE!
Vanaf € 15,00 per persoon
Maximaal 50 personen
Als enige in België heeft paintball-hal Merksplas een bovenverdieping en 2 forten met verdieping! Hou je van knallen, adrenaline en tactische moves in teamverband, vrijgezel, onder vrienden, bedrijfsuitje (altijd al is op je baas willen knallen), dan ben je bij Paintball-hal Merksplas op de juiste plaats. Je kan er terecht met grote of kleine groepen, of zelfs individueel.

Vanaf € 45,00 per persoon
8 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Vergeet alle andere moordspellen, het meest spraakmakende en hilarische moordspel van België is het Moordvlucht Moordspel.
€ 23,00 per persoon
1 tot 20 personen
Tijdens onze complete stadstour tonen we u verschillende wijken van de binnenstad. U bezoekt de hoogtepunten van Antwerpen, maar leert ook enkele verborgen hoekjes kennen. Samen met de ervaren gids beleeft u de stad hedendaagse stad en leert u iets over het verleden, maar zeker ook over de toekomstige ontwikkelingen die Antwerpen continu vormgeven.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wilt u een originele bedrijfsuitstap, familiedag of groepsuitstap organiseren? Los nu net als Sherlock Holmes een moord op, in het centrum van Antwerpen! U gaat in teams aan het werk om de politie te helpen deze moordzaak op te lossen. Elk team krijgt een tablet, een plattegrond en een handleiding mee.
€ 20,00 per persoon
2 tot 36 personen
Kan jij Antwerpen behoeden voor de ondergang? Ga de uitdaging aan in de spectaculaire escape rooms van Room of Riddles in hartje Antwerpen!
Vanaf € 350,00 per groep
Vanaf 3 personen
Werk met je team samen aan een unieke rap en versterk zo de onderlinge band en bouw relaties verder uit. Met het maken van jullie eigen team rap heb je dubbel resultaat: teambuilding en een heleboel plezier.
€ 38,72 per persoon
Vanaf 20 personen
Met deze originele stadswandeling ontdek jij onze Belgische hoofdstad op een nieuwe manier. 3 uur lang proef je van typische, hartige Brusselse gerechten en kom je meer te weten over de bezienswaardigheden en de gastronomie van de stad.
Vanaf € 47,19 per persoon
Tot 15 personen
Wij organiseren met veel plezier een leuke Segway - tour in Antwerpen om alzo op een unieke en originele manier de stad te kunnen ontdekken onder begeleiding van een gids , waarbij u de keuze heeft uit de klassieke 'Segway City tour', de 'Segway-tour op Linkeroever' alsook de Segway - tour 'brouwerij De Koninck' !
Vanaf € 25,00 per persoon
3 tot 7 personen
De Locked rooms zijn geen typische escape rooms waarin u een puzzel oplost, een slot opent en een volgend raadsel voorgeschoteld krijgt. In onze games bent u hulpeloos zonder uw team, wordt er een fysiek luik gekoppeld aan uw escape ervaring en is alles aan alles gekoppeld. Tot de architectuur toe staat elk detail ten dienste van het spel.
Vanaf € 59,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wilt u met uw familiefeest, bedrijfsuitstap of vriendengroep eens op ongebruikelijke wijze dineren of lunchen? Doe mee met dit moorddiner, waarbij niets is wat het lijkt! Op een gezellige locatie in Antwerpen gaat u een heerlijk driegangendiner eten, maar deze plek is ook een crime scene!
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Waan jezelf in je favoriete videogame met deze spannende lasershooting! Met je team ben je uitverkoren om op expeditie te vertrekken. Jullie bepalen samen de tactiek met als één doel: de tegenstanders een voor een uitschakelen!

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties