tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Betaalbare en erg leuke mozaïek activiteiten voor thuis

Omschrijving

Originele en prachtige mozaïekwerken mozaïek je thuis met dit unieke concept. Mozaïekpakketten inclusief alle mozaïekmaterialen, samengesteld door professionals. U heeft géén begeleiding nodig om het mozaïek te maken, u kunt dus helemaal zelfstandig aan de slag. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Uitermate geschikt voor grotere groepen, jong en oud, met een beperkt budget. Dus ideaal voor kinderfeestjes, vrijgezellenparty’s, gezellig mozaïeken met vriendinnen/collega’s enz.. Maar ook op je vakantie adres is mozaïeken een ideale tijdsbesteding: als dagdeel-activiteit of als "tussendoortje" in verloren uurtjes. Makkelijk om even weg te leggen en later weer door te gaan.

Schalen, spiegels, fotolijstjes, vlinders, gekko's, Loves, waxinelichthouders, letters, dienbladen en meer in allerlei variaties, materialen en prijsklassen; er is van alles mogelijk.  Alle mozaïekpakketten kunnen zonder begeleiding.  Uiteraard is een duidelijke werkbeschrijving en voorbeeldfoto bijgesloten. Binnen 1-3 werkdagen heb je je complete bestelling in huis en kun je direct aan de slag!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 7,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 2 personen
2 tot 4 uur
Binnen en buiten
Wij komen op locatie in België

Gemiddeld een 9,1 uit 16 beoordelingen

9,2 Beleving
9,2 Begeleiding
8,8 Prijs/kwaliteit

Prima ervaring

Ik heb ervaring met één bestelling. Bestellen via website was eenvoudig (communicatie) en de levertijd klopte precies. Heel fijn.

Door: Mulder-Kersten

Zeer tevreden

Wij waren zeer tevreden over de compleetheid van het pakket en de bruikbaarheid van het pakket. Het was hierdoor een zeer geslaagd kinderfeest!

Door: Schijvenaars
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01