starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Betaalbare en erg leuke mozaïek activiteiten voor thuis

Wat ga je doen

Originele en prachtige mozaïekwerken mozaïek je thuis met het unieke concept van Mozaiekpakket.nl. Mozaïekpakketten inclusief alle mozaïekmaterialen, samengesteld door professionals. U heeft géén begeleiding nodig om het mozaïek te maken, u kunt dus helemaal zelfstandig aan de slag.

Zeer geschikt voor grotere groepen, jong en oud, met een beperkt budget. Dus ideaal voor kinderfeestjes, vrijgezellenparty’s, gezellig mozaïeken met vriendinnen/collega’s enz.

Schalen, spiegels, fotolijstjes, waxinelichthouders, letters, dienbladen en meer in allerlei variaties, materialen en prijsklassen; er is vanalles mogelijk en u bestelt alles gemakkelijk via de webshop. Alle mozaïekpakketten kunt u zonder begeleiding mozaïeken, uiteraard is een duidelijke werkbeschrijving bijgesloten. Binnen 1-3 werkdagen heeft u uw complete bestelling in huis en u kunt direct aan de slag!

Bezoek direct de webshop voor de prachtige mozaïeken of vraag naar onze mogelijkheden via het formulier.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01