Bierproeverij
Smaakbeleving en gezelligheid

Zoek een activiteit

€ 75,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Samen met onze chocolade en bier expert gaan we op stap om meer te weten over bier en/of chocolade. We ontdekken klein micro-brouwerijen en gaan achter de schermen kijken bij verschillende chocolatiers.
€ 38,72 per persoon
Vanaf 20 personen
Belgische bieren worden alom gelauwerd, én dat is niet voor niks! Bovenop hun onovertroffen smaak dragen ze een stukje Belgisch geschiedenis in zich en maken ze deel uit van onze cultuur. Je ontdekt tijdens de wandeling, samen met je collega’s, een aantal Belgische bieren met een al even rijke smaak als traditie.
€ 39,00 per persoon
Maximaal 25 personen
Gent, Brugge, Kortrijk, Mechelen of Antwerpen ontdekken op een originele manier en onderweg bier leren proeven? Dat kan! BeerWalk biedt bierwandelingen aan in deze vijf steden onder begeleiding van een professionele biergids.
Vanaf € 60,00 per persoon
8 tot 60 personen
Organiseer een bijzonder uitstapje voor je collega’s of met je vrienden naar de bierbrouwerij van een van de bekendste Belgische biermerken. Dat Duvelbiertje dat iedereen wel kent, is heerlijk, maar het is ook zeer interessant om eens zelf te zien waar en hoe dat smakelijke drankje gebrouwen wordt, voordat het in de kenmerkende flesjes gebotteld wordt.
Vanaf € 181,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Deze fun & feelgood teambuilding combineert fysiek actieve met mentaal actieve opdrachten. Op deze manier voelt iedereen zich comfortabel. De deelnemers bepalen zelf welke activiteiten ze verkiezen.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties