Zoek een activiteit

Vanaf € 60,00 per persoon
8 tot 60 personen
Organiseer een bijzonder uitstapje voor je collega’s of met je vrienden naar de bierbrouwerij van een van de bekendste Belgische biermerken. Dat Duvelbiertje dat iedereen wel kent, is heerlijk, maar het is ook zeer interessant om eens zelf te zien waar en hoe dat smakelijke drankje gebrouwen wordt, voordat het in de kenmerkende flesjes gebotteld wordt.
€ 38,72 per persoon
Vanaf 20 personen
Belgische bieren worden alom gelauwerd, én dat is niet voor niks! Bovenop hun onovertroffen smaak dragen ze een stukje Belgisch geschiedenis in zich en maken ze deel uit van onze cultuur. Je ontdekt tijdens de wandeling, samen met je collega’s, een aantal Belgische bieren met een al even rijke smaak als traditie.
€ 39,00 per persoon
Maximaal 25 personen
Gent, Brugge, Kortrijk, Mechelen of Antwerpen ontdekken op een originele manier en onderweg bier leren proeven? Dat kan! BeerWalk biedt bierwandelingen aan in deze vijf steden onder begeleiding van een professionele biergids.
€ 65,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Samen met onze chocolade en bier expert gaan we op stap om meer te weten over bier en/of chocolade. We ontdekken klein micro-brouwerijen en gaan achter de schermen kijken bij verschillende chocolatiers.