tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Bierproeverij - bij jou op locatie

Omschrijving

Beleef nu een bierproeverij bij jou op locatie! Deze proeverij is echt voor de bierliefhebber en je hoeft er niets eens ergens heen voor. Wij hebben meer dan 300 verschillende bieren in het assortiment en wij willen door middel van proeverijen een selectie van deze bieren aan je laten proeven. 

In de afgelopen 10 jaar is er een ware bierrevolutie geweest. De supermarkten en drankenspeciaalzaken hebben honderden bieren in het assortiment gekregen. Er is zoveel keus dat sommige mensen door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn zoveel verschillende soorten en het is toch lastig om te weten wat je nou lekker vindt. Door middel van een bierproeverij kom je daar op een laagdrempelige manier achter. Maar de proeverij is ook vooral gezellig en bourgondisch. Want dat is de bierwereld. Een wereld waar bourgondiërs lekker hun gang kunnen gaan en genieten van heerlijke bieren.

Bij de bierproeverij krijg je een selectie van 8 verschillende bieren te proeven. Geen zorgen, de hoeveelheden zijn proefglazen. Verder is er de mogelijkheid om een kaasplank voor € 5,00 per persoon of een borrelplank voor € 10,00 per persoon erbij te bestellen.

Wij rekenen € 0,25 per km aan reiskosten.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 4 personen
2 uur
Engels
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Vlaanderen
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01