tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Bubble voetbal - Een hilarische activiteit

Omschrijving

Bounce-it organiseert bubble voetbal events in heel België. Kies voor onze budgetvriendelijke pick-up formule en kom de ballen zelf ophalen in Brugge, Gent, Mechelen, Sint-Truiden en Turnhout of kies voor onze all-in formule waarbij wij bij jullie op locatie komen en het event van A tot Z in goede banen leiden.

Bubble voetbal is een ideale activiteit om de vrijgezel te grazen te nemen, een teambuillding dat ietsje extra te geven of de jarige een onvergetelijke dag te bezorgen! We stellen ons steeds flexibel op, staan voor een goede prijs-kwaliteit en proberen om samen met jullie tot de meest geschikte oplossing te komen voor beide partijen.

De minimumleeftijd ligt rond de 12 jaar en het deelnemersaantal kan variëren tussen 8 en 80 personen. Door de intensiteit van de activiteit raden we aan om 1 bal per twee personen te voorzien zodat er voldoende rustmomenten ingelast kunnen worden.

Meer informatie nodig of zin om bij ons te huren? Vul dan onderstaand offerteformulier in!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 15,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 80 personen
1 tot 2 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in België
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01