tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Chocoladeworkshops in Antwerpen

Wat ga je doen?

Goesting in een plezante teambuilding? Een activiteit met collega’s, vrienden of familie waar je op een ontspannende manier, in een professioneel chocoladeatelier zoete heerlijkheden creëert die je daarna mee naar huis neemt? Stap binnen in de wondere wereld van chocolade en steek de handen uit de mouwen! Tijdens deze leuke workshop maken we een assortiment chocoladelekkernijen om vingers bij af te likken.

Na een korte introductie en een woordje uitleg over chocolade gaan jullie zelf aan de slag met vormen, spuitzakken, lepeltjes en decoratiespullen. Tijdens de workshop krijgen deelnemers een kop koffie of thee, frisdrank en … veel chocolade. Schorten en haarnetjes zijn er ook zodat kleding netjes blijft.

De meeste chocoladeworkshops worden georganiseerd voor groepen op aanvraag met een minimum aantal deelnemers, maar je kunt ook individueel aansluiten op vaste data.

Alles wat jullie tijdens de workshop maken (en niet meteen opeten), gaat mee naar huis (verpakking aanwezig).

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 50,- per persoon
Prijs is op basis van aantal personen
Vanaf 1 persoon
Ongeveer 2 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01