starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Citygame The ball - rollend van het lachen door de stad

Wat ga je doen

Deze city game krijgt iedereen aan het rollen. Jullie gaan namelijk de stad door vergezeld van een twee meter hoge bal en die zorgt voor hilariteit en uitdaging.

In teamverband gaan jullie in een stad naar keuze allerlei opdrachten uitvoeren. Niet zomaar opdrachten, maar opdrachten met een reuzenbal. Daarvoor is samenwerking vereist en ook een flinke portie creativiteit. Uiteindelijk rolt niet alleen de bal, maar rollen ook jullie rollend van het lachen over de grond.

Superleuke citygame om te doen met je vrienden of vriendinnen tijdens een actief uitje of vrijgezellenfeest of met een bedrijfsuitje waarin wat teambuilding verwerkt zit. The ball citygame kun je op diverse locaties in België en Nederlans spelen!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01