Zoek een activiteit

Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 10 personen
Het bekende bordspel komt tot leven in Leuven, waar jullie gezelschap als echte kolonisten de stad Leuven gaan koloniseren in een spannende teamstrijd.
€ 17,50 per persoon
Vanaf 3 personen
Mogelijk in elke stad in België
Wat een leuke dag met het bedrijf of je collega’s had moeten worden in die leuke, gezellige stad naar keuze, blijkt opeens toch heel anders te lopen. De baas is ontvoerd en aan jullie de schone taak hem/haar op tijd te bevrijden.
Vanaf € 33,25 per persoon
Vanaf 12 personen
Maak de stad onveilig tijdens dit groepsuitje met collega’s voor een teambuildingsactiviteit of zomaar met vrienden of familie, terwijl jullie allerlei criminele activiteiten uitvoeren.
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Met The Phone kunt u met uw groep vrienden, familie of collega’s een prachtige Belgische stad verkennen terwijl u een spannend stadsspel speelt, geleid door The Phone! Wachten op een belangrijk telefoontje… het kan zo spannend zijn! Dit stadsspel is daarop gebaseerd en op het gelijknamige televisieprogramma.
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
De rat in dit spel is minstens zo gewiekst als zijn mollenvriendje en dat gaan jullie meemaken tijdens deze spannende zoek- en opdrachtentocht door de stad, waarbij de rat lustig aan het saboteren slaat.
€ 7,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Ontdek tijdens deze interactieve versie van Ganzenbord de mooiste plekken van Gent, Brussel, Leuven of Mechelen door alle Ganzenbord-locaties af te gaan. Op elke gevonden locatie maken jullie een groepsselfie die je via WhatsApp naar de instructeur stuurt. De instructeur geeft jullie vervolgens een uitdagende opdracht of stelt een pittige vraag. Dit levert de meest hilarische beelden op, dus je bent gewaarschuwd!
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
De ultieme bedrijfsuitstap is Help! De directeur is ontvoerd. Goed voor de teambuilding maar het belangrijkste: een spannende activiteit vol leuke opdrachten en gezelligheid. In een stad naar keuze komen jullie samen voor een drankje. Op jullie mobiele telefoons krijgen jullie een filmpje toegestuurd waaruit blijkt dat de directeur ontvoerd is.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wilt u een originele bedrijfsuitstap, familiedag of groepsuitstap organiseren? Los nu net als Sherlock Holmes een moord op, in het centrum van Antwerpen! U gaat in teams aan het werk om de politie te helpen deze moordzaak op te lossen. Elk team krijgt een tablet, een plattegrond en een handleiding mee.
Vanaf € 23,60 per persoon
Vanaf 8 personen
Vind jullie weg door het centrum van Leuven terwijl jullie de meest gekke, hilarische en onwerkelijke opdrachten moeten uitvoeren binnen de aangegeven tijd.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 10 personen
Maak Gent, bekend om haar gezellige binnenstad vol historische panden, gezellige terrasjes en cultuur, het middelpunt van een gezellig en actief dagje uit met vrienden, collega’s of familie. Bekijk de stad eens met de ogen van een kolonist en speel de Gentse variant van het bekende kolonistenspel.