tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Cocktail workshop aan huis of op de Meir in Antwerpen

Omschrijving

Op zoek naar een cocktail workshop voor een grote of kleine groep? Wij hebben een eigen exclusief cocktail atelier op de Meir in Antwerpen ter beschikking of komen met onze workshop-formule aan huis!

Bij ons steek je samen met vrienden, familie of collega's de handen uit de mouwen en leer je als een echte mixologist cocktails maken. Iedereen krijgt een professionele set barmateriaal voor handen waarmee jullie aan de slag zullen gaan. Het leukste eraan is dat je zelf alles mag opdrinken.

Wil je dat je favoriete cocktail zeker niet ontbreekt in de selectie? Dan hoef je dit enkel mee te geven en leren wij jullie de perfecte bereiding. Als je de keuze aan ons overlaat, kan je je verwachten aan gedurfde combinaties en verrassende cocktails. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail met basilicum, honing, lavendel en gin?

Kan je omwille van bepaalde redenen niet drinken? Dan wordt er een alcoholvrij alternatief voorzien. Wil je dat de groep niet te 'enthousiast' wordt? Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en cocktails. Over het onthouden van de receptjes hoef je je alvast geen zorgen te maken, want die krijg je allemaal mee naar huis.

Graag verwelkomen we groepen tot 40 personen op ons exclusief atelier op de Meir in Antwerpen. Ook komen we graag tot bij jullie en voorzien we al het benodigde.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 21,50 tot € 37,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 6 personen
1 tot 2 uur
Binnen en buiten
Wij komen op locatie in België

Gemiddeld een 9,9 uit 11 beoordelingen

9,9 Beleving
10 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit

Ongelooflijk

Het was reuze tof!
Ik heb er enorm van genoten!!!
Een echte aanrader!
Zo blij dat ik dit heb mogen ervaren...zeer speciaal!
Proficiat aan deze mannen!

Door: Suzanne

Helemaal geweldig

De drankjes zijn top, de begeleiding is top, de sfeer is top, het was een super leuke ervaring en voor herhaling vatbaar

Door: Dott
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01