starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Cocktail workshop aan huis of op de Meir in Antwerpen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerrijke en toffe workshop!

Leuke en leerrijke workshop gehad bij Miraeus. Mooie locatie in centrum Antwerpen. Zeer lekkere cocktails die eerst uitgebreid worden uitgelegd en voorgetoond. Nadien mag iedereen de cocktail zelf maken. Interessante zaken bijgeleerd en zeer gezellige avond gehad! Wij komen zeker terug!

zondag, 11 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

De workshop was zowel leuk als interessant. Ideaal idee voor vrijgezellen!
Cocktails waren top en lekker.
Zeker nog eens doen :)

zondag, 10 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leerrijke workshop in een gezellig decor!

3 lekkere cocktails leren maken. Ook leuk dat je voor mocktails kon kiezen. De workshop ruimte is ook super mooi en goed gelegen.

woensdag, 6 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte weekend activiteit

Deze activiteit maakt je weekend onvergetelijk! De wereld van whisky gaat voor je open, terwijl Sam je bijleert over verschillende whisky's en leuke weetjes. Aanrader voor elk vriendenweekend en zelfs bedrijfsactiviteiten.

zondag, 3 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldige ervaring

De cocktail workshop was een toffe ervaring. Onze gastheer Sam was een leuke gastheer die met zijn uitgebreide kennis over deze wiskeys dat een extra dimensie gaf aan deze testing. Over het algemeen is het tip voor een leuke ervaring die je met vrienden of collega's kunt doen.

zondag, 17 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrijkende ervaring met interessante host

Sam was een enthousiaste host met diepe kennis over de geserveerde whisky’s. Een gevarieerde reeks whisky’s en interessante weetjes!

donderdag, 7 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gin tasting

Super leuk en origineel idee voor een verjaardag! Leuke locatie op de Meir en goede uitleg door Sam. We kwamen heel wat meer te weten over verschillende soorten gins en konden dan ook 5 gins maken en proeven , waaronder 2 gin tonics. Gezellig avond gehad en prijs-kwaliteit was goed. Zeker een aanrader!

maandag, 20 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top workshop met grote groep

Met het werk volgden we een workshop bij Miraeus met 45 personen. De communicatie verliep zeer vlot en alles was netjes verzorgd op de dag zelf. De cocktails waren vernieuwend en nadien kregen we de recepten toegestuurd. Kortom: een aanrader.

zondag, 29 oktober 2017
Prijs
€ 21,50 tot € 37,00 per persoon
Aantal
6 tot 250 personen
Locaties
Mogelijk op elke gewenste locatie in België of op onze eigen locatie in Antwerpen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01