Zoek een activiteit

Vanaf € 42,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Een foute kersttrui hoort in iedere garderobe. Maak hem helemaal naar eigen wens en smaak tijdens deze hilarische workshop foute kersttrui versieren.
€ 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Het lijkt misschien wat ongemakkelijk maar als je eenmaal kijkt met de blik van de kunstenaar is naakt model schilderen ontzettend leuk om te doen. Stap uit je comfortzone en schilder het menselijk lichaam.
€ 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Kom met je groep vriendinnen, collega’s of familie naar een gezellig café om onder het genot van een drankje in een gezellig sfeertje creatief aan de slag te gaan met kwast en verf.
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Deze workshop die heel geschikt is voor een groepsuitje met vriendinnen of collega’s, neemt jullie stap voor stap mee in het ontwerpen van een van zilverdraad gedraaide ring waarin een swarovski steen of halfedelsteen wordt verwerkt.
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Met een strijkbout kun je niet alleen strijken maar ook schilderen: maak de mooiste creaties met wax en papier en geniet van wat er mogelijk is tijdens deze gezellige creatieve workshop met je vriendinnen of collega’s.
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Met een workshop zeep maken, kun je helemaal zelf naar eigen idee en ontwerp diverse soorten zeep maken, zoals je ze nergens anders zult vinden.
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor de echte zoetekauwen is dit een workshop naar hun hart. Twee uur lang de lekkerste chocolade en marsepeinen creaties maken.
€ 34,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Je ziet ze overal: de dikke dames die vol in het leven staan en genieten van alles wat ze doen. We hebben het natuurlijk over de voluptueuze dames die al vele muren sieren en die jullie nu ook zelf kunnen gaan schilderen.
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 9 personen
De Ibiza hoed is niet meer weg te denken van het strand, de vakanties en festivals. Dus deze mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Tijdens deze creatieve workshop ga je je eigen hoed creëren.
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 9 personen
Ontwerp zelf een aantal zilveren teksthangertjes voor aan een prachtige zilveren ketting. Doe dit in gezelschap van je vriendinnen of collega’s tijdens een vrijgezellenfeestje, vriendinnendagje of bedrijfsuitje en jullie uitje is helemaal geslaagd.