starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

CSI Citygame - Op zoek naar de seriemoordenaar

Wat ga je doen

Tijdens deze citygame moet het nodige speur- en recherchewerk verricht worden. Combineer de aanwijzingen en handel snel want anders vallen er nog meer slachtoffers.

Een gevaarlijke seriemoordenaar heeft al een aantal moorden op zijn geweten. In twee teams is het aan jullie om de moordenaar te ontmaskeren en te zorgen dat er nog zo min mogelijk slachtoffers vallen.

De spelbegeleider-commissaris beoordeelt jullie werk en bepaalt wie de winnaar is. Deze spannende citygame is een aanrader voor een actief vrijgezellenfeest, een uitdagend bedrijfsuitje of een gezellig vriendendagje en kan plaats vinden op diverse locaties in Nederland en België. Als je deze citygame in Harderwijk,Nijmegen,Assen,Rotterdam,Gouda,Eindhoven,Turnhout,Dordrecht,Amsterdam of Apeldoorn speelt, kan deze uitgebreid worden met bijvoorbeeld een hamburgerworkshop.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01