starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

De Foute bingo - Heel fout, maar heel leuk

Wat ga je doen

Laat de ballen maar rollen met deze hele foute bingo die zo ontzettend leuk is dat je er spijt van hebt dat je dit niet eerder hebt gedaan. Bingo was nog nooit zo leuk.

Deze bingo wordt hilarisch. In vijf rondes spelen jullie divers foute bingo varianten in verschillende thema’s. De bingo leider maakt er een feestje van en jullie zullen fanatiek aan het bingo spelen slaan. Wie wint de mooie prijs? Niets gewonnen? Niemand gaat met lege handen naar huis.

Kom deze leuke bingo-middag of -avond beleven in Turnhout, Harderwijk, Nijmegen, Assen, Rotterdam, Gouda, Eindhoven, Dordrecht of Apeldoorn, als onderdeel van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, of vriendendagje. Uit te breiden met een lekkere lunch, high tea en/of diner.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01