tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

De Foute Bingo Show - Mogelijk in heel België

Omschrijving

Wie denkt dat bingo alleen voor hoogbejaarden is, heeft het mis! Ervaar nu zelf de Foute Bingoshow die jullie de rest van jullie leven niet meer zullen vergeten.

Wij hebben bingo in een modern jasje gestoken en hebben het weer cool, vet, hip maar ook fout gemaakt! Met een combinatie van cijferballen en opdrachtballen, 2 knotsgekke presentatoren en jullie groep collega’s, vrienden of familie wordt deze Bingoshow een groot succes.

Gezelligheid en humor zijn de kernonderdelen van deze show. Wordt er ook nog bingo gespeeld? Jazeker! Wij hebben tenminste 10 verschillende te gekke prijzen die met de gelukkige winnaars mee naar huis gaan. Wie heeft het eerste een volle kaart en mag een prijs uitzoeken van de spectaculaire prijzentafel?

Speel deze ‘foute’ activiteit inclusief presentatoren, bingoset en allemaal ludieke prijzen op locatie naar keuze in Nederland of België. Willen jullie vooraf of na afloop heerlijk dineren, of tijdens de activiteiten een gezellige borrel? Ook dat kunnen wij regelen voor jullie!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
2 uur
Binnen
Wij komen op locatie in België

Gemiddeld een 9,8 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

deze bingo is echt goed fout

HAhahahahah wat een geweldige foute bingo. de presentatoren zijn er voor geboren en iedereen ligt in een deuk. super leuke bingo om te doen met je bedrijf enz. heel mooi opgezet!!

Door: cas

geweldig

Wat hebben we gelachen deze avond. Het is een grote gekkigheid. Denk aan Bingo maar dan ingepakt in veel gezellig en dolheid. Er waren 2 bingomasters die er voor zorgden dat we een avond vol plezier hebben gehad, complimenten. Ook de communicatie voor het uitje liep heel soepeltjes.

Door: Anne
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01