starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

De Foute Bingo Show - Mogelijk in heel België

Wat ga je doen

Wie denkt dat bingo alleen voor hoogbejaarden is, heeft het mis! Ervaar nu zelf de Foute Bingoshow die jullie de rest van jullie leven niet meer zullen vergeten.

Wij hebben bingo in een modern jasje gestoken en hebben het weer cool, vet, hip maar ook fout gemaakt! Met een combinatie van cijferballen en opdrachtballen, 2 knotsgekke presentatoren en jullie groep collega’s, vrienden of familie wordt deze Bingoshow een groot succes.

Gezelligheid en humor zijn de kernonderdelen van deze show. Wordt er ook nog bingo gespeeld? Jazeker! Wij hebben tenminste 10 verschillende te gekke prijzen die met de gelukkige winnaars mee naar huis gaan. Wie heeft het eerste een volle kaart en mag een prijs uitzoeken van de spectaculaire prijzentafel?

Speel deze ‘foute’ activiteit inclusief presentatoren, bingoset en allemaal ludieke prijzen op locatie naar keuze in Nederland of België. Willen jullie vooraf of na afloop heerlijk dineren, of tijdens de activiteiten een gezellige borrel? Ook dat kunnen wij regelen voor jullie!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01