starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Dinerquiz Food & Fun - Een gezellige culinaire quiz aan tafel

Wat ga je doen

Dinerquiz Food & Fun is een dinerspel dat in een groot aantal locaties in Nederland en België wordt aangeboden. Geschikt voor een groepsgrootte vanaf 8 tot wel 250 personen.

Geen traditionele kookworkshop, maar wel lekker!

Dinerquiz Food & Fun is een originele activiteit voor een bijzonder smaakvol uitje. Deze grappige variant op kookworkshops combineert de praktische aspecten van een kookworkshop met het entertainment van een dinerspel. Voeg daar samenwerking en competitie aan toe en voilà: het smakelijkste én vermakelijkste uitje ooit!

Dinerspel voor mensen met smaak

Lekker bezig zijn met eten en drinken, sfeer en meligheid, dat is de Dinerquiz Food & Fun. Samen met de collega’s lekker proeven, garneren, kliederen en creatief bezig zijn. Voor de winst natuurlijk! Het team met de meeste skills, de beste smaakpapillen en leukste creaties krijgt eeuwige roem. Maar het gaat uiteindelijk om de fun natuurlijk.

Culinaire quiz

Dinerquiz Food & Fun is een dinerspel over en met heerlijk eten en indien gewenst prachtige wijnen en wordt aan tafel gespeeld. Tijdens dit uitje gaan de teams met een blauwe of rode koksmuts op de culinaire strijd aan. Wie maakt de mooiste creaties, bedenkt de mooiste gerechten of wint de culinaire quiz? Food & Fun Culi Spel heeft zelfs nog een muzikale afsluiter met eten en drinken als thema. Een amusanter uitje dan dit is niet gauw gevonden!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01