tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2

Escape Room aan tafel – Hét leukste dinerspel van België

Omschrijving

Klaar voor een hersenkrakende uitstap? In groepen gaan jullie aan de slag met dé leukste escape puzzels, raadsels en codes. Je speelt de Escape Room voor, tijdens of na het diner. De keuze is reuze en volledig aan jullie. Uiteraard op de door jullie gekozen locatie in België.

Iedereen aan tafel!

Jullie zijn met een enthousiast gezelschap die we kunnen splitsen in groepen van 5 á 6 personen. Hierdoor gaan jullie een intense strijd met elkaar aan. Puzzels, raadsels en cryptische aanwijzingen vliegen jullie om de oren. Weten jullie cool te blijven en het snelste alles op te lossen, terwijl jullie op zoek gaan naar de juiste oplossingen en antwoorden? Dit is dé escape sensatie van België!

  • Teambuilding, communicatie en sensatie.
  • Samenwerking is de sleutel.
  • Geschikt voor ieder gezelschap.

Hét leukste dinerspel van België

Teambuilding staat garant bij dit breinbrekende uitje. Los raadsels op, achterhaal codes en ontcijfer puzzels terwijl jullie samenwerken om uiteindelijk als eerste klaar te zijn. Hebben jullie “what it takes” om échte escape fanaten te zijn?

Het is mogelijk om de escape room aan tafel te combineren met een lunch, diner of borrel. Zo heb je bijvoorbeeld bij een diner de mogelijkheid om de Escape Room te spelen voor, tijdens én na het diner. Geef gerust jullie wensen en voorkeuren door. Jullie kiezen de locatie, wij komen naar jullie toe. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,50 tot € 79,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
2 uur
Nederlands en Engels
Wij komen op locatie in België
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01