starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Escape Room op uw eigen locatie - Maffia Gijzeling

Wat ga je doen

Ciao Amici! Gaat het jullie lukken om te escapen uit jullie gekozen ruimte? Wij bouwen iedere ruimte om tot escape room. Deze escape room is speciaal gemaakt voor groepen van 8 tot 1.000 personen en ideaal om als teambuildingsactiviteit te gebruiken.

Can you escape out of your own room?

Wij bouwen wekelijks verschillende ruimtes om tot escape room. Dit zijn ruimtes van kantoren, klaslokalen, kantines tot zelfs woonkamers. Het is bijna in iedere ruimte mogelijk om deze escape room op te bouwen.

In jullie eigen ruimte worden jullie ‘gegijzeld’ door een bendelid van de Italiaanse Maffia. Wanneer jullie de ruimte betreden horen jullie een geluidsfragment, deze meldt jullie dat jullie moeten proberen te ontsnappen. Dit lukt jullie alleen door aan 1.000.000 euro losgeld te komen. Dit losgeld is enkel te vinden door goede samenwerking. Deze escape room bevat onder andere: kluisjes, escape games, ingenieuze puzzels, morsecodes, geluidsfragmenten en nog veel meer! Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen? Buona fortuna! Oftewel; veel succes!

Eén escape room biedt ruimte tot 22 personen. Wij kunnen zoveel escape rooms te gelijk of na elkaar opbouwen als jullie wensen. Hierdoor ontstaat ook nog een spannende strijd, wie ontsnapt als eerste?!

Voorbeeldprogramma

• 13.00 uur Ontvangst
• 13.15 uur Start escape room. Real life gijzeling met muziek, rook en overvaller met bivakmuts.
• 13.20 uur Start introfragment en start van de 60 minuten
• 14.20 uur Einde escape room + evaluatie
• 14.30 uur Einde escape room op locatie
• 14.31 uur Iedereen laaiend enthousiast vanwege het spannendste uur ooit!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01