tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Escape Room op uw eigen locatie - Maffia Gijzeling

Omschrijving

Ciao Amici! Gaat het jullie lukken om te escapen uit jullie gekozen ruimte? Wij bouwen iedere ruimte om tot escape room. Deze escape room is speciaal gemaakt voor groepen van 8 tot 1.000 personen en ideaal om als teambuildingsactiviteit te gebruiken.

Can you escape out of your own room?

Wij bouwen wekelijks verschillende ruimtes om tot escape room. Dit zijn ruimtes van kantoren, klaslokalen, kantines tot zelfs woonkamers. Het is bijna in iedere ruimte mogelijk om deze escape room op te bouwen.

In jullie eigen ruimte worden jullie ‘gegijzeld’ door een bendelid van de Italiaanse Maffia. Wanneer jullie de ruimte betreden horen jullie een geluidsfragment, deze meldt jullie dat jullie moeten proberen te ontsnappen. Dit lukt jullie alleen door aan 1.000.000 euro losgeld te komen. Dit losgeld is enkel te vinden door goede samenwerking. Deze escape room bevat onder andere: kluisjes, escape games, ingenieuze puzzels, morsecodes, geluidsfragmenten en nog veel meer! Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen? Buona fortuna! Oftewel; veel succes!

Eén escape room biedt ruimte tot 22 personen. Wij kunnen zoveel escape rooms te gelijk of na elkaar opbouwen als jullie wensen. Hierdoor ontstaat ook nog een spannende strijd, wie ontsnapt als eerste?!

Voorbeeldprogramma

• 13.00 uur Ontvangst
• 13.15 uur Start escape room. Real life gijzeling met muziek, rook en overvaller met bivakmuts.
• 13.20 uur Start introfragment en start van de 60 minuten
• 14.20 uur Einde escape room + evaluatie
• 14.30 uur Einde escape room op locatie
• 14.31 uur Iedereen laaiend enthousiast vanwege het spannendste uur ooit!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
1,5 uur
Binnen
Wij komen op locatie in België

Gemiddeld een 10,0 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

zeer leuk!

Zeer goede escaperoom met originele inhoud. Leuk en spannend thema. Vrij moeilijk maar wel erg goede tips als je vast hangt.

Door: cees

Geweldig

Mijn collega's wisten van niets, totdat ze opeens overvallen werden door een gijzelnemer met een bivakmuts. Vervolgens werden wij in een van onze kantoorruimtes opgesloten die als Escape room was omgetoverd. Door middel van een goed verhaal en de begeleiding was het een hele beleving en klopte het allemaal. De begeleiding was niet te flauw om af en toen een kleine hint te geven, zodat we goed verder konden.

Door: Annet
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01