tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Escape Room voor grote groepen - De Maffia Gijzeling

Wat ga je doen?

Ciao Amici! Gaat het jullie lukken om te Escapen uit jullie eigen gekozen ruimte? Wij bouwen iedere gewenste locatie om tot een heuse Escape Room. Ideaal voor grotere groepen vanaf 15 tot 2.500 deelnemers. Durven jullie De Maffia Gijzeling aan?

Can you Escape out of your own Room?
Op locatie naar keuze worden jullie ‘gegijzeld’ door een bendelid van de Italiaanse Maffia. Wanneer jullie de ruimte betreden, horen jullie een geluidsfragment. Er wordt verteld dat jullie alleen kunnen ontsnappen door aan €1.000.000 euro losgeld te komen. Dit losgeld is enkel te vinden door een goede samenwerking.

De Escape Room bevat onder andere: kluisjes, Escape games, ingenieuze puzzels, morsecodes, geluidsfragmenten en nog veel meer! Lukt het jullie om binnen de vastgestelde tijd te ontsnappen? Buona fortuna! Oftewel: veel succes!

  • Mogelijk op iedere locatie in België
  • Vernieuwde Escape puzzels, attributen en Escape Room acteurs
  • Geschikt voor iedere groepsgrootte en ieder gezelschap

Wij kunnen meerdere Escape Rooms tegelijkertijd opbouwen. Hierdoor werken meerdere teams toe naar een heuse Escape. Ideaal als wedstrijdelement. Denk jij met jouw collega’s, vrienden of familie eerder te ontsnappen van de Italiaanse maffia dan andere teams?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
1,5 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Mogelijk op elke locatie in België
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding

Gemiddeld een 10,0 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

zeer leuk!

Zeer goede escaperoom met originele inhoud. Leuk en spannend thema. Vrij moeilijk maar wel erg goede tips als je vast hangt.

Door: cees

Geweldig

Mijn collega's wisten van niets, totdat ze opeens overvallen werden door een gijzelnemer met een bivakmuts. Vervolgens werden wij in een van onze kantoorruimtes opgesloten die als Escape room was omgetoverd. Door middel van een goed verhaal en de begeleiding was het een hele beleving en klopte het allemaal. De begeleiding was niet te flauw om af en toen een kleine hint te geven, zodat we goed verder konden.

Door: Annet
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01