tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Escape the city - mogelijk in heel België

Omschrijving

Jullie groep bevindt zich in het altijd zo rustige centrum van de stad. Heerlijk ontspannen. Tot er totale paniek ontstaat. Het centrum krijgt een grimmige sfeer. Loeiende sirenes en politieauto’s komen voorbij. Wat is er aan de hand? De technische recherche komt dichter jullie kant op. Tot jullie grote verbazing worden jullie meegenomen. Jullie krijgen te horen dat niemand minder dan de burgemeester van de stad vermoord is. Wat hebben jullie daar mee te maken?

Jullie waren aanwezig op het verkeerde moment en de verkeerde plaats. De politie beschouwd jullie als hoofdverdachten. De stad wordt afgesloten. Niemand verlaat de stad, totdat jullie achter slot en grendel zitten. Aan jullie de taak de échte dader te vinden, zodat jullie vrijuit gaan… maar hoe?!

Gewapend met onze officiële app game en een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie de stad in. Teams worden gevormd. Er is geen tijd te verliezen. Iedere minuut telt. De eerste 24 uur na de moord zijn van groot belang in het onderzoek. Jullie speurzin en analytisch vermogen wordt sterk op de proef gesteld.

In onze officiële app game staan foto’s met een cryptische omschrijving. Deze leiden tot checkpoints in het centrum van de stad. De juiste checkpoint gevonden? Mooi. Dan ontvangen jullie een code voor het uitvoeren van de uitdagende games in de recherchekoffer. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Gaandeweg het spel wordt steeds meer duidelijk over het slachtoffer, het wapen en het motief. Beschikken jullie over de juiste samenwerking? Hebben jullie een sterk analytisch vermogen? Kom erachter tijdens deze uitdagende en spannende citygame. Welk team weet als eerste deze bloedstollende moordzaak op te lossen en te ontsnappen uit de stad?!

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Vanaf 2.5 uur
Wij komen op locatie in België
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01