starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Escape the Time - Mogelijk in elke stad in België

Wat ga je doen

Superspannende live action game waarin jouw groep, verdeeld in teams, tegen elkaar en tegen de tijd strijdt om de mensheid van de ondergang te redden.

In deze live action missie lossen jullie in 70 minuten tijd prikkelende puzzels op, halen jullie spannende acties uit en komt je creatieve kant om de hoek kijken. Tik tok tik tok, de tijd tikt ondertussen door. Redden jullie de stad van de ondergang?

Speel deze waanzinnige activiteit in iedere Belgische stad naar keuze met groepen van 4-500 personen (vrienden, collega’s, familie) met behulp van de game-app en website met allerlei info.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01