Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met Familiedagjes

Zoek een activiteit

TOP UITJE!
Vanaf € 8,50 per persoon
40 tot 104 personen
Er zijn verschillende manieren om te genieten van het water. U kunt verschillende spellen op en aan het water spelen in combinatie met kano's, waterfietsen en supboards. Vlotbouwen is ook een mogelijkheid. Dit arrangement is volledig zelfstandig uit te voeren.
TOP UITJE!
Vanaf € 35,00 per persoon
Vanaf 3 personen
Op elke gewenste locatie in België
Of je nu op zoek bent naar een nooit geziene teambuildingsactiviteit, de ideale manier om je geliefde in de bloemetjes te zetten, of een knotsgekke activiteit op jouw thema-weekend, met Team Me Up ben je aan het juiste adres! Dit is immers een geweldig stadsspel dat we volledig kunnen aanpassen aan jouw wensen!
TOP UITJE!
€ 20,00 tot € 30,00 per persoon
2 tot 26 personen
Teambuilding, bedrijfsuitje of gewoon voor de fun met vrienden of familie? Puzzle Escape Rooms Gent biedt u 2 fantastische escape games tot 26 personen aan in het hartje van Gent!
TOP UITJE!
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Een strijd van alle tijden: de mannen tegen de vrouwen! Kunnen vrouwen echt niet inparkeren en kunnen mannen maar één ding tegelijk? Tijdens dit quiz-diner vecht u het eindelijk uit. Bij ontvangst is alles nog vriendschappelijk en drinken we samen een drankje. Na de speluitleg worden jullie opgedeeld in een mannen- en een vrouwenteam. Laat de strijd der vooroordelen losbarsten!
TOP UITJE!
€ 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Een spannend en spectaculair stadsspel met een groep collega’s, vrienden of familie: The Target! Een maffiateam zet de hele stad op zijn kop en een politieteam zet alles op alles om ze te stoppen. Bankovervallen, inbraken, afpersing en drugsdeals zijn de orde van de dag in deze stad. De maffia neemt langzamerhand de macht over en er wordt een speciaal politieteam ingezet.

€ 6,00 tot € 17,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Speel dit actieve stadsspel met vrienden collega's of familie. Trekt de stad in en probeer te ontsnappen aan de zombies. Huur de zombie zombie gsm's in Hasselt of Herent en speel in een stad naar keuze! Maak je klaar op voor een achtervolging met heel de groep en leer in tussen tijd de stad beter kennen!
€ 39,50 per persoon
10 tot 30 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Tijdens de E-Battle rij je op een E-scooter door de stad met een Gamebook waarin allerlei opdrachten staan in verschillende categorieën zoals bijvoorbeeld; studentenleven, geschiedenis, cultuur of sport. Deze opdrachten kunnen verschillen van doe opdrachten tot foto-opdrachten. Alle antwoorden worden verstuurd via Whatsapp aan de spelleider.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 9 personen
Deze bijzondere cocktailworkshop gaat speciaal over een bepaalde sterke drank: whisky! Leer van de whisky-expert, proef zelf de verschillen en maak tenslotte uw eigen heerlijke cocktail! We kunnen urenlang praten over deze wereldberoemde sterke drank. De Amerikanen en Ieren noemen het whiskey en in Schotland en Canada schrijft men whisky.
Vanaf € 16,50 per persoon
Vanaf 2 personen
De afvaart van de Lesse is een traditie die u niet mag missen, een ontspannende activiteit voor oud en jong. Geniet tijdens de 21 of 12 km lange tocht van de mooie Waalse natuur en de grote rotspartijen.
€ 74,00 per persoon
8 tot 250 personen
Comblain au Pont
Vijf sportieve en spannende activiteiten in de Ardennen, met een lekkere lunch en een uitgebreide barbecue. Na een korte introductie gaat u onder leiding van onze goed opgeleide en gastvrije instructeurs ons challengeparcours doen, abseilen, lekker mountainbiken, boogschieten en vlotvaren.
€ 54,45 per persoon
20 personen
Eind 1800 kwamen de boeren en arbeiders in opstand tegen de Franse bezetting, zo ook in Mechelen. Na enkele kleine schermutselingen arriveerden de Fransen in de stad, om daarna weer te vertrekken om de brug van Walem te ontzetten. De Vlamingen maakten hier handig gebruik van en namen Mechelen vrij makkelijk in, helaas in de overwinningsroes vergaten ze de poorten te sluiten en verzaakten ze wachters te plaatsen.
€ 10,00 per persoon
1 tot 100 personen
Mogelijk in Lokeren en Gent
Kajak-en kanoverhuur op de Durme en Moervaart te Lokeren en op de Leie te Gent.
Vanaf € 181,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Deze fun & feelgood teambuilding combineert fysiek actieve met mentaal actieve opdrachten. Op deze manier voelt iedereen zich comfortabel. De deelnemers bepalen zelf welke activiteiten ze verkiezen.
Vanaf € 60,00 per persoon
Vanaf 15 personen
Het is een hype en je kan er haast onmogelijk langs kijken ... De Drones. Deze vliegende objecten krijgen aandacht van vrijwel iedere sector en met deze teambuilding workshop kan je kennismaken met de mogelijkheden.
€ 18,00 tot € 22,00 per persoon
2 tot 18 personen
Laat je je liever opsluiten in een folterkamer, of toch liever in een snoepjewinkel? Of weet jij waar het verloren schilderij is verborgen? We dagen jou en je teamgenoten uit om binnen het uur alle codes te breken en alle puzzels op te lossen!

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner