tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head load location arrow search persons euro home pictures2 whatsapp
Alle categorieën
Film, fotoshoot en CD

Jullie zijn de sterren en de hoofdrolspelers, pak die spotlight

In iedereen schuilt een zanger, artiest, fotomodel of acteur. Je moet alleen even de juiste gelegenheid vinden om dat te tonen en je moment te pakken om in de spotlights te staan. Er zijn hele leuke activiteiten te vinden waarbij jullie gezelschap vrienden, vriendinnen, familie of collega’s helemaal los kunnen gaan met al jullie talenten.

Lees verder

Regel een leuke fotoshoot waarin je je van je beste kant kunt laten zie. Met mooie kleding perfecte make-up en een mooie pose voel je je je helemaal top. Samen een lipdub opnemen of en mooi lied is ook een leuke mogelijkheid. Of wat dacht je van een film of commercial? Wat je ook gaat doen: alles wordt vastgelegd in beeld en geluid zodat jullie nog vaak kunnen nagenieten van deze bijzondere dag.

Het leuke van deze activiteit is dat hij eigenlijk overal waar je maar wilt kan plaatsvinden. Met de juiste attributen en sfeer maken jullie er zelf een feestje van. Superleuk voor een vrijgezellenfeest, bijzondere verjaardag, afscheid van een collega, het jaarlijkse personeelsfeest of een andere bijzondere gelegenheid.

Weergave:
2 uitjes
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke locatie in België
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke locatie in België
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01