tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Gangsterjacht - Speel in een stad naar keuze

Omschrijving

De gangster is ontkomen... maar waar is hij heen gevlucht? Met dit leuke stadsuitje ontdek je de stad terwijl je puzzelt. Leuk met vrienden, familie of collega's! Ga op zoek naar leuke, nieuwe plekken in de binnenstad terwijl je met je team de uitdaging aangaat om de gangster het snelst op te sporen.

Tijdens het uitje heb je ook nog tijd voor een hapje of een drankje tussendoor, want je mag er tot 3 uur lang over doen! Hoe werkt het? Vooraf ontvang je het spelmateriaal: een fotolijst, een plattegrond en een woordzoeker. Je laat de spelbegeleider weten dat je klaar bent om te starten, waarna hij of zij jullie gedurende het hele spel live via WhatsApp zal begeleiden. Wanneer je één van de fotolocaties gevonden hebt, maak je hier een selfie met je groep.

De spelbegeleider stuurt jullie een opdracht toe als de selfie is goedgekeurd. Met deze opdracht kunnen jullie aanwijzingen verdienen die je op de woordzoeker wegstreept. Vinden jullie de locatie van de gangster?

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 8,75 tot € 26,25 per persoon
Vanaf 2 personen
3 uur
Mogelijk in diverse steden in België
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01