starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Get Out! Escape Room Luik

Wat ga je doen

Je bent niet simpelweg een groep rechercheurs die opgesloten zit, maar in een kamer vol aanwijzingen is het aan jou de taak om zelf je team op te bouwen en te slagen in het oplossen van het mysterie. Je bent namelijk zelf de sleutel. In 60 minuten tijd is het je doel om dit voor elkaar te krijgen.. gaat het jou lukken?

In een groep van 3-6 man is het jouw taak dit voor elkaar te krijgen, door te handelen als een waardig team. Het oplossen van het mysterie vergt samenwerkingsvaardigheden en een rationeel genoeg stel hersenen om de aanwijzingen goed op te lossen.

The game master bevindt zich buiten te kamer, waar hij heel goed meeluistert en meekijkt naar alle stappen die jouw team maakt.. Hij heeft de mogelijkheid om advies te geven of iets anders te communiceren, maar de grote vraag is zal hij dat doen? De enige zekerheid die je hebt vanaf het begin tot het eind van het spel is dat je maar 60 minuten de tijd hebt..

Dat is relatief weinig voor het aantal raadsels in deze grote puzzel. Gaat jouw team het voor elkaar krijgen?

Wil jij jouw team een nieuwe ervaring rijker laten zijn? GET OUT! is de plek om uw collega’s teamgeest te ontwikkelen en uit te vinden wie nou het meest tactisch is!

Goed communiceren is ‘the key to succes’!

Wij kunnen deze activiteit aanpassen aan uw wensen (cocktails, particuliere huur etc.).

Voor groepen die bestaan uit meer dan 25 rechercheurs kunnen we een shift tussen de teams organiseren.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01