Beoordelingen groepsuitstap

Gemiddeld een 9,8 uit 11 beoordelingen

Zoek een activiteit

Moet jij een groepsuitstap organiseren? Wij gaan je helpen!

Ga je op uitstap met een grote groep? Dan heb je vast en zeker een leuke activiteit nodig die iedereen zal bevallen. Neem hieronder een kijkje bij onze originele groepsuitstappen en organiseer een heerlijke dag voor de hele groep!

De kantine die wordt omgebouwd tot escaperoom, jullie eigen dinershow voor het hele bedrijf, een kookworkshop onder vrienden, een spannend moordspel met de hele familie…er is voor alle groepen wel een passende groepsuitstap. Je kunt ook eenvoudig verschillende activiteiten combineren, zodat de dag nog gevarieerder wordt.

Deze groepsuitstappen zijn bovendien geschikt voor alle soorten groepen, of het nu gaat om een paar vrienden, een vereniging of een volledig bedrijf van een paar honderd werknemers.

Vanaf € 55,65 per persoon
20 tot 200 personen
Deze ongelofelijke teambuilding gaat door op het strand en op de zee. Afhankelijk van uw keuze kunt u voor een halve dag of een volledige dag beachfun kiezen.
€ 6,00 tot € 17,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Speel dit actieve stadsspel met vrienden collega's of familie. Trekt de stad in en probeer te ontsnappen aan de zombies. Huur de zombie zombie gsm's in Hasselt of Herent en speel in een stad naar keuze! Maak je klaar op voor een achtervolging met heel de groep en leer in tussen tijd de stad beter kennen!
Vanaf € 7,50 per persoon
4 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Welk team opent de kluis? Een escaperoom is helemaal in, maar een kluis kraken is misschien nog wel spannender! Bij Into The Box draait alles om een mysterieuze kluis voorzien is van een cijferslot.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Er is een moord gepleegd in Leuven en niemand anders dan jullie Sherlock Holmes team kan dit oplossen. Ga in teams door de stad op zoek naar aanwijzingen om dit moordmysterie te ontrafelen.
€ 17,50 per persoon
Vanaf 3 personen
Mogelijk in elke stad in België
Jullie vrijgezellenavond was wel heel gezellig. Of niet? Probleem is dat jullie er niets meer van weten en dat ook de ring is kwijtgeraakt. Dat wordt hard werken dus en op zoek in de stad naar antwoorden.
Vanaf € 50,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Eerst zelf aan de slag om samen gezellig de lekkerste tapas te bereiden en daarna aan tafel om ze op te eten.
Vanaf € 20,00 per persoon
10 tot 100 personen
Dit spel is een leuke mix van originele en ludieke teamopdrachten uitgevoerd in wisselende groepen. Volgende proeven komen o.a. aan bod: wandelende A, Gras-ki, de knoop, de vloer is lava, bibberende benen, pi, Big Bag Race…
€ 19,50 per persoon
2 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Deze avontuurlijke citygame met elementen uit de welbekende ‘Escape Rooms’ en de film ‘The Maze Runner’ is de perfecte teambuildingsactiviteit! Je speelt het in teams en de game duurt 120 minuten! Gewapend met smartphone, spelpakket en onze gameapp hebben jullie 2 uur de tijd om het geheim van The Maze te ontrafelen.
€ 35,70 tot € 41,75 per persoon
50 tot 2000 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in de Benelux. Buiten Benelux ook mogelijk op aanvraag.
De Escape Room: binnen 60 minuten ontsnappen uit een gethematiseerde ruimte welke is gevuld met allerlei raadsels, opdrachten, codes en cijfersloten. De capaciteit van een normale Escape Room is zo'n 3 tot 7 spelers per keer. Iets dat grotere groepen, met name bedrijven, direct uitsluit van deelname.
Vanaf € 16,50 per persoon
Vanaf 2 personen
De afvaart van de Lesse is een traditie die u niet mag missen, een ontspannende activiteit voor oud en jong. Geniet tijdens de 21 of 12 km lange tocht van de mooie Waalse natuur en de grote rotspartijen.