starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Highland Games - Gooi al je kracht in de strijd

Wat ga je doen

Verzamel met je clan op het speciale highland games terrein voor de strijd van de eeuw. Laat zien wat je waard bent tijdens deze onvervalste Schotse highland games.

In diverse rondes gaan jullie je krachten meten: touwtrekken, boomstam slingeren, wiskeybarrel rollen en droge voeten houden in het moerasspel, en dit zijn slechts een paar onderdelen. De highland games zijn voor stoere mannen en vrouwen en kunnen zo gespeeld worden dat het voor iedereen leuk is.

Zijn deze highland games wat voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag? Kom dan naar Merksplas en beleef het. Combineer met een arrangement voor een sparerib menu of basic BBQ.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01