starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Hightech Communication Box - Ideale Teambuilding!

Wat ga je doen

Goed communiceren is een van de belangrijkste onderdelen van een goede samenwerking. Beschik jij samen met je collega’s of teamgenoten over stalen zenuwen en kunnen jullie nog steeds presteren in een stressvolle situatie?

Ieder team krijgt een gesloten hightech koffer, in de ruimte hangt een gespannen sfeer en de rook zorgt ervoor dat er stressvolle situatie gecreëerd wordt. Gaat het jullie lukken om binnen de tijd de Hightech Communication Box te ontmantelen? De Hightech Communication Box oplossen lukt alleen door goede communicatie. Wanneer er geen goede samenwerking en communicatie is, is het onmogelijk om de box te ontmantelen binnen de vastgestelde tijd.Wanneer jullie de Box openen zien jullie direct een timer. Lukt het jullie om de rust te behouden in deze stressvolle situatie waarin goede communicatie en samenwerking vereist is?

De Hightech Communication Box bestaat uit meerdere games en opdrachten. Het is aan jullie om de taken op de juiste manier te verdelen zodat er geen tijd wordt verspild. Weten jullie van elkaar waar jullie goed in zijn zodat jullie de taken juist verdelen?

De Hightech Communication Box is speciaal ontworpen door ons en uniek in België. Deze Hightech Communication Box wordt vaak ingezet als teambuildingsactiviteit en gebruikt door communicatiecoaches. Weten jullie de Hightech Communication Box binnen de tijd te ontmantelen doormiddel van goede communicatie?

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01