starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Hightech Communication Box - Ideale Teambuilding!

Wat ga je doen

Communicatie is één van de belangrijkste onderdelen van een goede samenwerking. Beschikt jouw team over stalen zenuwen en lukt het jullie om te presteren in een stressvolle situatie? Dan is deze Hightech Communication Box de perfecte uitdaging voor jullie!

Een gesloten hightech koffer in een kamer vol rook is het ultieme ingrediënt om een stressvolle situatie te creëren. Redden jullie het om binnen de vastgestelde tijd de Hightech Communication Box te ontmantelen? Dit lukt alleen door goed te communiceren met je eigen team. Wanneer jullie de Hightech Communication Box openen begint er direct een timer te lopen. En denk eraan… communication is key.

De Hightech Communication Box bevat veel verschillende onderdelen. Het is de bedoeling dat jullie de taken op de juiste manier verdelen waardoor er geen tijd verloren gaat. Weet iedereen wat elkaars kwaliteiten zijn? Deze Hightech Communication Box is speciaal ontworpen door Uitjesbazen en is hierdoor uniek in Nederland. Deze Communication Box wordt vaker ingezet door communicatiecoaches en tijdens teambuildingsactiviteiten. Ontmantelen jullie de Box door goed te communiceren en de taken op de juiste manier te verdelen?

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01