starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Hunger-games - programma vol actie en spanning

Wat ga je doen

Tijdens de hunger-games draait het er om te overleven en je tegenstanders uit te schakelen. Speel het slim, speel het snel en laat je niet pakken.

In een 2,5 uur durend programma spelen jullie vijf verschillende hunger-games. Het moerasspel, vermijd het electric fence, het handboeienspel, Archery Tag en de shooting games. Deze activiteit is waanzinnig leuk om te beleven tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Deze hunger-games activiteit kun je doen in Merksplas en het programma kan afgesloten worden met een hapje en een drankje. Ook is combinatie met een andere activiteit mogelijk, zoals segway rijden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01