starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

ILC Kick-off - Krachtige training die weerbaar maakt

Wat ga je doen

Zin in een leuke activiteit met jullie sterke, ambitieuze collega's? Wil je weten hoe stress, frustratie en uitstelgedrag te tackelen, maar geen zin in emotionele toestanden of vage theorieën? ILC is de concrete no-nonsens aanpak om je onderbewustzijn weer in het gareel te krijgen en je keuzes vanaf nu uit te voeren. Wil je meer energie krijgen, vrolijk blijven met die lastige klanten of je doelstellingen nog betere tackelen? ILC biedt de concrete tools om efficiënter en krachtig te leven.

De ILC training helpt sterke en weerbare mensen in stressvolle situaties. Deze theorie is origineel ontwikkeld voor de speciale eenheden in Amerika en voor kinderen in ‘the hoods’: Hoe je sterk en kalm blijft als de wereld om je gewoon stresserend is, vereist een andere aanpak dan ontspannen terwijl je op het strand zit. Voor de wat ambitieuzere personen in de bedrijfswereld een absolute must!

We reiken tools aan voor een andere mindset door middel van korte stukjes theorie en (fysieke) oefeningen. Dus zeker niet alleen maar naar theorie luisteren, maar ermee aan de slag. Aan de hand van jullie eigen frustraties en met mentale en fysieke oefeningen: van probleem naar oplossing!

Neem voor deze ludieke middag met krachtig resultaat drie eigen frustraties en comfortabele kleding mee. De fysieke Krav Maga oefeningen worden begeleid door professionele KMG instructeurs en kunnen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers, ook bij fysieke beperkingen. Neem dus zeker contact op via onderstaand formulier voor een programma op maat of meer info.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01