starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Inflatable Fun - Keuze uit 80 attracties!

Wat ga je doen

Voor een activiteit met je collega’s waarbij fun, actie, teambuilding, dynamiek en communicatie centraal staan, stel je zelf je eigen inflatable fun pakket samen.

Uit een ongelofelijk groot pakket opblaasbare attracties kun je voor jouw bedrijf, afdeling of team een waanzinnig programma samenstellen. Hindernisbanen, springkussens, bubbelbal, funtunnels, boksen en sumo worstelen zijn slechts een paar van de 80+ inflatable fun attracties die gegarandeerd het kind in iedereen naar boven brengen.

Alles kan geregeld worden naar jullie wensen: locatie (overal in België), de duur (van 2 uur tot hele dag) en de soort attracties en de moeilijkheidsgraad van de activiteiten die je hiermee kunt doen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01