starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Into The Box Kluiskraakquiz - Doe-het-zelf Quiz

Wat ga je doen

Verras je vrienden of familie met onze spannende Kluiskraakquiz Into the Box. Welk team opent de kluis? Een escaperoom is helemaal in, maar een kluis kraken is misschien nog wel spannender! Bij Into The Box draait alles om een mysterieuze kluis die voorzien is van een cijferslot.

Wetenschapper Frank Bij de Pinken heeft geheime informatie over buitenaards leven voor jullie achtergelaten. Maar deze informatie krijg je niet zomaar! Er zal een plezante maar zeker ook een pittige quiz gespeeld moeten worden. Welk team weet aan de hand van de vragen en opdrachten over onder andere sport, showbizz en wetenschap de code van de kluis het snelst te kraken? En wat zou erin zitten?

Zowel geschikt voor de middag als de avond

Into The Box duurt ongeveer twee uur en is heel goed te combineren met hapjes of een diner na afloop of tijdens het spel. Daardoor is het zowel perfect voor een middagactiviteit als een avondactiviteit. Omdat Van de Pinken de quiz heeft voorzien van instructies en aanwijzingen, kunt u het spel gemakkelijk zelf organiseren.

Teamspel maar ook individuele winnaar

Into The Box is een interactief teamspel. Het team dat de box als eerste opent is uiteraard het winnende team, maar er wordt ook gekeken wie van de spelers individueel de meeste antwoorden goed heeft. Deze persoon mag de box, mét inhoud, mee naar huis nemen. Een hele eer, maar het is nog een decoratief en handig hebbedingetje ook!

Vrijwel altijd en overal

Into The Box kan op vrijwel elke gewenste locatie worden gespeeld: op kantoor, in een restaurant naar keuze, thuis, of bij één van onze vaste restaurants. Ideaal voor een bedrijfsuitstapje, teambuilding, vrijgezellenfeest of familiefeest.

Doe het zelf spel:

Dit spel is een Doe-het-zelf spel zonder spelbegeleiding op locatie.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01