Zoek een activiteit

€ 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Welkom in het Kokima eventkasteel waar verschillende teams het tegen elkaar zullen opnemen in een spel-zonder-grenzen. Op maat voor bedrijven en gemengde groepen waarbij iedereen aan bod komt en we als team succes ervaren. Death-ride, reuze-puzzels, estafette en lasershooting vormen onderdelen van de challenges.
Vanaf € 60,00 per persoon
Vanaf 15 personen
Het is een hype en je kan er haast onmogelijk langs kijken ... De Drones. Deze vliegende objecten krijgen aandacht van vrijwel iedere sector en met deze teambuilding workshop kan je kennismaken met de mogelijkheden.
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Kracht en uithouding zijn de basiselementen in deze Highland Games. Deze zijn wel op maat van bedrijven en groepen met een mix van leeftijden en sportiviteit. Doorloop met onze begeleider een reeks proeven waarin de teamkracht aan een test zal worden onderworpen. Het plezier start al bij het aandoen van de kilten en indeling van de clans.
Vanaf € 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Al eens ooit stiekem gedacht om een collega aan te schieten met pijl en boog? Wel, met dodgebow kan dit! De pijlen zijn voorzien van een zachte knop vooraan zodat je niemand pijn doet. Een spel met actie en tempo en helemaal in de sfeer van de Hunger Games.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties