starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Laat jezelf opsluiten in de leukste Escape Rooms van Antwerpen

Wat ga je doen

Kan jij Antwerpen behoeden voor de ondergang? Ga de uitdaging aan in de spectaculaire escape rooms van Room of Riddles in hartje Antwerpen!

Je hebt de keuze uit verschillende kamers, zoals een Egyptische tombe of de schuilkamer van een gekke wetenschapper. Slechts 60 minuten hebben jij en je kompanen om aanwijzingen te zoeken en raadsels op te lossen. Maar hebben jullie wel genoeg creativiteit en analytisch denkvermogen om op tijd uit de escape room te geraken?

Room of Riddles is perfect voor groepen van 2 tot 36 personen (verdeeld over verschillende kamers). Het is zelfs geschikt voor evenementen tot 200 deelnemers. Bovendien kan je de escape room ook gebruiken als bedrijfsuitstap, in combinatie met je productlancering, vergadering of workshop. Zo maak je er een unieke dag van!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01