tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time flag weather info

Lachen met robots - Robofun overal in België

Omschrijving

Robots zijn niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Om te stofzuigen, het gras te maaien, in de fabrieken... Maar vandaag zijn ze er ook gewoon om heel veel plezier mee te hebben, met je collega's en je vrienden!

We gaan van start met een knaller van formaat: eerste opdracht is namelijk het laten exploderen van het hoofd van je tegenstander. Het is te zeggen, het hoofd van de robot van je tegenstander. Geen betere manier om even alle dagdagelijkse zorgen van je af te laten glijden!

Vermits we nu toch enigszins op oorlogspad zijn, gaan we dadelijk verder met onze high-tech gevechtsrobots. Deze bestuur je FPV (first-person view), en leid je zo tussen verschillende hindernissen door naar de robots van het andere team. Een spannende strijd staat je op te wachten waarbij de hulp van je teamgenoten van cruciaal belang is!

De ultieme afsluiter van een robofun workshop is een hilarische haka. Deze wordt je aangeleerd door niemand minder dan onze robots zelf. Niet zo ritmisch aangelegd? Geen zorgen, het zullen vooral je lachspieren zijn die op de proef worden gesteld!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 42,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 60 personen
2 uur
Nederlands, Engels en Frans
Binnen
Mogelijk in diverse steden in België
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 10 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01