starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Lachen om het lachen met lachworkshop

Wat ga je doen

Lachen is fijn en lachen is goed en we doen het eigenlijk te weinig. Met deze workshop lachen krijgen jullie weer een flinke portie geluk binnen.

Deze feelgood workshop is leuk om te doen tijdens ieder uitje met collega’s, vrienden of familie. Leer alles over de lach en lach je helemaal gek en gelukkig. Voel het gelukshormoon zijn werk doen en krijg geen genoeg van dit heerlijke gevoel. Ook ademhaling komt aan bod in deze lachwekkende activiteit vol plezier.

Kom lachen in Merksplas en maak er een compleet dagje van in combinatie met andere activiteiten of een lekkere lunch, borrel of diner.

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01