Zoek een activiteit

Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Deze bingo is ongekend. Geen saaie, stoffige bedoening, maar een activiteit vol glitter en glamour van begin tot eind, met luxe prijzen en andere verwennerij.
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Deze indoor variant van de kraker Minute to win it is net zo hilarisch als de buitenvariant. Voer zoveel mogelijk opdrachten binnen een minuut uit en scoor het beste resultaat.
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Lachen is fijn en lachen is goed en we doen het eigenlijk te weinig. Met deze workshop lachen krijgen jullie weer een flinke portie geluk binnen.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Voor een paar uur Robinson gevoel, waarin overleven, samenwerken, uithoudingsvermogen en inzicht centraal staan, is de Expeditie Robinson activiteit een aanrader.
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Deze creatieve workshop zet jullie aan het werk met hamer en metaalstempel om zelf originele tekstbedels te ontwerpen en te maken.
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 9 personen
De Ibiza hoed is niet meer weg te denken van het strand, de vakanties en festivals. Dus deze mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe. Tijdens deze creatieve workshop ga je je eigen hoed creëren.
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Laat de ballen maar rollen met deze hele foute bingo die zo ontzettend leuk is dat je er spijt van hebt dat je dit niet eerder hebt gedaan. Bingo was nog nooit zo leuk.
€ 40,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Ontwerp je eigen zilveren ring met daarop een naam, tekst en/of symbolen of cijfers en creëer zo een uniek exemplaar als herinnering aan een bijzondere dag of persoon.
Vanaf € 32,50 per persoon
Vanaf 9 personen
Na deze workshop worden jullie armen gesierd door een rits kleurige armbandjes vol kralen en bedeltjes. Ga helemaal Ibiza style samen met je vriendinnen of collega’s.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Laat het gaan, laat het los, laat de verf los en gooi en zwiep alles tegen het canvas. Zo ontstaan kleurrijke, dynamische schilderijen waar de verf en de emotie vanaf druipen.