Zoek een activiteit

Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 100 personen
Altijd al een perfecte hamburger willen bakken en samenstellen? De sier maken tijdens de volgende BBQ? Kies dan voor deze kookworkshop en maak je eigen, unieke hamburger.
Vanaf € 50,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Eerst zelf aan de slag om samen gezellig de lekkerste tapas te bereiden en daarna aan tafel om ze op te eten.
Vanaf € 40,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Je ziet ze vaak en ze staan altijd prachtig: mooie brede zilveren ringen bewerkt met diverse patronen en technieken. Tijdens deze workshop kunnen jullie je eigen zilveren ring gaan maken.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Armbanden kun je niet genoeg hebben, en je eigen unieke exemplaar is natuurlijk helemaal hip. Bedenk je eigen teksten en breng ze over op leer of zilveren plaatjes voor aan een armband.
€ 37,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Leer eerst alle ins en outs van het sushi maken en maak zelf de heerlijkste sushi om ze daarna gezellig met elkaar aan tafel op te eten.
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Dompel je onder in de wereld van geur en reuk en creëer daarna je eigen parfum dat helemaal bij jou past. Tijdens de introductie leren jullie over geurcombinaties, essentiële oliën en andere geheimen van de parfumeur. Na een reuk- en geurtest gaan jullie zelf aan de slag om jullie eigen parfum samen te stellen.
€ 40,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Ontwerp je eigen zilveren ring met daarop een naam, tekst en/of symbolen of cijfers en creëer zo een uniek exemplaar als herinnering aan een bijzondere dag of persoon.
€ 50,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Zin in een gezellig dagje uit in Antwerpen? Stel dan met een uitgebreid uitjes keuze arrangement je eigen programma samen dat bestaat uit twee leuke workshops of activiteiten en een heerlijke lunch.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Laat het gaan, laat het los, laat de verf los en gooi en zwiep alles tegen het canvas. Zo ontstaan kleurrijke, dynamische schilderijen waar de verf en de emotie vanaf druipen.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Je hoeft niet naar Ibiza om je eigen leuke Ibiza tas te scoren. Ontwerp en maak er zelf een met je vriendinnen of collega’s tijdens deze gezellige workshop Ibiza tas maken.