tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time flag weather info

Mix, shake en proef tijdens de workshop Cocktail Shaken

Omschrijving

Beleef een superfijne namiddag/avond en leer de kunst van het maken van heerlijke cocktails. Mix, shake en proef met jouw vrienden of collega’s tijdens deze gezellige cocktail workshop.

Deze workshop geeft een feestelijk tintje aan ieder samenzijn. Dus is hij perfect voor een vrijgezellenfeest, vrienden- of vriendinnendagje of een teamuitje met de collega’s. Leer wat leuke weetjes, tips & tricks over de verschillenden technieken en smaakcombinaties en ga daarna zelf aan het shaken voor de lekkerste cocktails, die natuurlijk ook geproefd moeten worden.

Onze bartenders komen naar jullie toe door heel België met alle materialen en ingrediënten om er een bruisende activiteit van te maken. Kies voor een arrangement om twee, drie of zelfs vier heerlijke gevarieerde cocktails te maken.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 18,- tot € 34,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 100 personen
1 tot 2 uur
Nederlands en Engels
Binnen of buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief 3 drankjes
  • Inclusief workshop begeleiding

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Fantastische begeleiding bij leuke beleving

Wauw! superfijne workshop gehad. Professionele bartender die ons bijstond deze avond. Leuke weetjes, geen saaie theorieles en het beste van al: heerlijke cocktails! Een aanrader voor iedereen!

Door: Stef

Enthousiaste workshop met leuke spellen

Wij hebben deze workshop geboekt. Hadden ooit al een andere geprobeerd maar deze hebben een leuk pakket voor handen. Door interactieve spelletjes worden de cocktails een groepsgebeuren

Door: Fien
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01