starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Mobiele escape room - Mogelijk op elke locatie in België!

Wat ga je doen

Contained is uw partner voor een escape room op locatie! Onze 2 trucks zijn volledig mobiel en komen dus eender waar jullie wensen.. Beide vrachtwagens hebben een apart verhaal/inkleding van de ruimte.

Zwarte truck
- Thema : Pirateship
- Verhaal : Tot 5 personen worden opgesloten in een kajuit van een vijandig piratenschip. Afhankelijk van de gekozen spelversie hebben jullie 30 minuten of 1 uur de tijd om met jullie ploeg van 3 a 5 personen te ontsnappen !

Witte truck
- Thema : Graf van Toetanchamon
- Verhaal : Jullie zijn archeologen opgesloten geraakt in de grafkamer van Toetanchamon. Jullie hebben 30 minuten de tijd om te ontsnappen !

Na ieder spel hebben wij ongeveer 5 minuten nodig om de volgende ploeg te laten starten. Wij hanteren bij iedere boeking een minimum van 3 opeenvolgende spellen. Tevens is het mogelijk om de beide trucks samen op 1 locatie te laten komen!

NIEUW IN ONS AANBOD

Willen jullie met veel meer personen tegelijk dezelfde escaperoom-ervaring beleven? Dit kan bij Contained!

Wij hebben een mobiel spel ontwikkeld dat op eender welke locatie kan doorgaan (enige vereiste is een zaal die voldoende groot is). Contained staat in voor de volledige inkleding van de zaal. Tot 20 personen worden tegelijk opgesloten in jullie voorziene ruimte en na het tonen van een instructiefilmpje krijgt de groep 45 minuten om te ontsnappen !

Ongetwijfeld is dit nog heel lang HET gespreksonderwerp binnen het bedrijf.
Vragen? Die zijn er om beantwoord te worden !

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01