starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Moorddiner - Door wie is de moord gepleegd?

Wat ga je doen

Ook tijdens het diner van jullie uitje blijft het spanning en sensatie met een moord die opgelost moet worden tussen de gangen door.

Er is een moord gepleegd, maar door wie? Jullie nemen de verschillende rollen op je om uit te vinden wat er precies is gebeurd. Ondervraag de getuigen en bekijk de bewijsstukken. Overleg met elkaar tijdens drie overheerlijke gangen van het diner.

Dit pittige moorddiner is een leuke aanvulling op een bedrijfsuitje of familiefeestje. Geniet van lekker eten in combinatie met een spannend spel onder leiding van een ervaren spelbegeleider. Kom dit moorddiner beleven in Turnhout, Antwerpen, Trois-Ponts of op locaties door heel Nederland. Dit moorddiner is ook te combineren met een andere activiteit voorafgaand aan het eten.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01