starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Moordspel De Onfortuinlijke Bankier - Doe het zelf moordspel

Wat ga je doen

Met een beperkt budget een originele en betaalbare activiteit organiseren is lastig. Maar het kan wel! De oplossing is de Vlaamse versie van het mini moordspel “De Onfortuinlijke Bankier”.

Moordspel met locatie en eten naar eigen keuze

“De Onfortuinlijke Bankier” Vlaamse versie is een amusant doe-het-zelf moordspel die u kunt spelen tijdens een diner. Maar u kunt het spel ook combineren met een High Tea of een paar heerlijke hapjes. Iedere deelnemer krijgt een eigen spelboekje met daarin een duidelijke speluitleg, het script, de spelregels en natuurlijk de ontknoping. Het spelboekjes is fraai geïllustreerd. Op de ingevoegde kraskaart kan elke speler zijn/haar eigen bevindingen aankruisen. Spannend en plezant!

Eenvoudig te organiseren moordspel

Dit onderzoek wordt geleid door… het slachtoffer zelf! Wanneer een bankier onder verdachte omstandigheden sterft, ontvangen alle mogelijke verdachten een uitnodiging voor een diner. Zij gaan gezamenlijk uitzoeken wie de moord heeft gepleegd. De moordenaar wordt natuurlijk passend gestraft. Zo blijven alle schandalen binnenshuis maar komt de dader niet weg met de moord. Het script kan door ieder willekeurig aantal deelnemers voorgedragen worden. Verkleden kan, maar hoeft niet. Bij dit spel heeft u geen spelbegeleiding nodig. Alles wijst namelijk zichzelf. Voor de organisator begint de pret al bij de zeer eenvoudige voorbereiding: hij of zij ontvangt een duidelijke instructie met spel-, eet- en zelfs muziektips. Op deze manier organiseert u met een kleine budget een zeer plezante activiteit voor uw groep.

Doe het zelf spel:

Dit spel is een "doe het zelf spel" zonder spelbegeleiding op locatie.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01