starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

One Minute to Win It spelshow - Mogelijk in heel België

Wat ga je doen

Wat voor opdrachten kunnen jullie uitvoeren binnen 1 minuut? Wij denken veel meer dan dat jullie van tevoren zullen denken! Tijdens deze One Minute to Win It spelshow gaan jullie de strijd tegen elkaar aan maar ook tegen de klok. One Minute wordt gespeeld in verschillende teams en kan gespeeld worden op een locatie naar keuze. Deze grandioze spelshow zal garant staan voor een grote dosis hilariteit!

De spellen die gespeeld worden tijdens deze spelshow zullen zeer afwisselend en gevarieerd zijn. De spellen verschillen van makkelijk tot (extreem) moeilijk. Doormiddel van een groot scherm krijgen jullie een hint te zien, nu is het aan jullie de taak om te bepalen wie deze opdracht het beste zal liggen. Is je teamgenoot goed met pingpongballen of ben jezelf juist goed met blikjes, dit zal je gaan ontdekken in deze hilarische spelshow! De spelshow zal onder leiding staan van onze gezellige presentator, deze zal ervoor zorgen dat jullie activiteit uiterst geslaagd zal worden. Ontdek in deze spelshow op een humoristische manier de (opvallende) kwaliteiten van je eigen collega’s, vrienden of familie. Het team wat het beste presteert zal naar huis gaan met de felbegeerde trofee!

Onthoud goed: You have just One Minute to Win It!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01